Древният град на инките Мачу Пикчу в Перу е обичан

...
Древният град на инките Мачу Пикчу в Перу е обичан
Коментари Харесай

В Перу НЛО се появява от портал в небето над Мачу Пикчу СНИМКА

Древният град на инките Мачу Пикчу в Перу е обичан освен от туристите, само че и от пришълците: всевъзможно НЛО над тези места в Андите прелитат много постоянно.

През миналите дни екскурзиант още веднъж снима мистериозен обект, при което в дадения случай "летящата паница " е попаднала в обектива на камерата му тъкмо сега, в който е излизала от "червеева дупка " - портал, съединяващ нашата действителност с успореден свят.



Ето какво споделя създателя на фотографията пред чиновниците на обществото на уфолозите Mutual UFO Network:

Тази фотография бе направена измежду безоблачен бял ден, видимостта бе отлична, по тази причина НЛО-то би трябвало да е забелязано от доста туристи. Но даже и аз нищо не забелязах. А и нищо не съм чул, т.е. никакви звуци на летящи апарати в оня миг не са били чути.
Но когато вечерта на същия ден аз преглеждах направените от мен фотоси, аз, за мое удивление, видях на една от тях това НЛО. Той явно излиза от червеева дупка, само че лети, тъй като хвърля сянка върху земята. Само не разбирам за какво никой не го е видя, с изключение на моя фотоапарат.

Експертите от Mutual са съгласни с създателя, че обектът очевидно излиза от портал. Това, без условно, не е птица, нито земен летящ уред. Получава се, че създателят просто е извадул шанс. Жалко единствено, че става дума за фотография, а не за видео.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР