Древните са вярвали, че болестта – това е разговор между

...
Древните са вярвали, че болестта – това е разговор между
Коментари Харесай

Всички болести са разговор между Бога и човека

Древните са вярвали, че заболяването – това е диалог сред Бога и индивида. Заболяването се дава, когато човек бърка, без да обръща внимание на законите на космоса, на Божите закони. Можете да намерите източника на болестта си, да се излекувате, а по-късно да се опитате да живеете вярно с цел да не боледувате.

Търсенето на аргументите включва няколко разнообразни техники. Когато човек знае защо се дава съответно заболяване, обсегът на търсене се стеснява доста, а в случай че повода е незнайна, първото, което би трябвало да се направи е да си спомните и деликатно да анализирате всички събития, които са се случили с вас в деня преди да се появят първите признаци на болежка или заболяване. Става дума за това, че съгласно естествените закони наказването застига човек в рамките дневно след нарушаване на закона.

Пример: В пет часа вечерта се възпалява гърлото ви.

Метод 1:
Трябва да се търсят някакви спорове с хора, които са станали предходната вечер. Спомнете си кой ви е бил афектиран, неудовлетворен от нещо, засегнат, с кого на енергийно равнище сте водили битка.

Метод 2:

Ако нищо не откриете, можете да опитате следната техника: Седнете самичък в стаята, в умерено положение и въображаемо извикайте облиците на всички хора, с които сте се сблъсквали преди едно денонощие. Всеки питайте въображаемо: „ Заради теб ли е заболяването? “. Обикновено се случва по този начин, че индивидът, от който сте получили наказването, ще наподобява по-ярко, в сравнение с останалите облици. После го попитайте от какво е афектиран, какво е неговото искане. Ако той не реагира, пробвайте се да си спомните личното нарушаване.

Метод 3:
Да предположим, че не можете да намерите повода. Можете въображаемо да се обърнете към своите сили и да помолите да ви покажат повода насън. В съня ще се озовете в обстановка, сходна на тази, която е провокирала болестта, само че там нарушаването на закона ще се види по-ясно.

Метод 4:
Това е един от главните способи, издигнат съгласно закона на сходството. Много постоянно се случва заболяването по своята форма, външен тип, естество на болката, мястото и на тялото, да прилича нашето нарушаване.

Ако имате главоболие, тогава обърнете внимание на характера на болката. Много постоянно тя е стягаща, а това може да се дължи на обстоятелството, че има някой, върху който сте упражнили психически напън. Ако сърцето ви стартира да бие ускорено, тогава най-вероятно сте „ ужилили някого в сърцето. “

Язвите на стомаха и червата са директно свързани със жлъч в общуването.

Болки в зъбите са свързани с рецензия, която може да се показа нагледно като че ли ухапваме някой. Когато имате болки в гърлото и имате кашлица, тя постоянно наподобява като лай, а белким не наподобява на лай силата, с която ние осъждаме своите родственици и другари, в случай че спорим за нещо или желаеме да потвърдим? Има и израз, който разказва това държание: „ Джавкат се като кучета. “

Има и още един ключ за разкриване на аргументите за заболяването, също построен по закона на сходството. У някой се разболяват коленните стави. Поставя се основният въпрос: „ Какво тази болката пречи на човек да прави “? Отговорът е – не му разрешава да върви и да бъде еластичен. Значи самият той не разрешава на някой да върви по своя път и да бъде еластичен, т.е. свободен в своите стремежи, решения, избор.

На физическо равнище се връща при нас това, което вършим на хората психически и енергийно. Следващият случай се преглежда като образец в лечебната процедура, когато брачен партньор поучава жена си по какъв начин да работи в разнообразни обстановки. Тези поуки имали безапелационен, властнически темперамент, брачният партньор бил безусловно убеден в правотата си и изпитвал от това горделивост. Съпругата, доверявайки се на престижа на брачна половинка си, изначало се пробва да прави това, което и казвал той, само че по-късно схванала, че не дава отговор на нейната природа, възмутила се, отхвърлила поуките му и почнала да се държи по собствен личен метод. Точно по времето, когато тя почнала да стачкува, у мъжа заболяват коленете (полиартрит).

Друг образец: идва да се лекува жена, която почнала да изпитва мощно раздразнение на кожата в региона на слабините. Поставя се въпрос: „ Какво това нещо и пречи да прави “. Пречи и да прави обич. Значи тя не разрешава на някой да прави обич? Не толкоз безусловно. Нека се опитаме да разтеглим въпроса – това нещо по някакъв метод и пречи да бъде жена. Значи тя пречи на някого по по сходен метод. Скоро, след по-нататъшен диалог се оказва, че брачният партньор й при другарство с нея посочил качества, които не могат да се смятат за мъжки, почтени за рицар. Поведението му не съответствало на нейната концепция за това какъв би трябвало да бъде един мъж, и тя се обиждала, ядосвала, мислите й имали пренебрежителен темперамент: Това не е държание на същински мъж … Това не е мъж “. Съпругът и почувствал тази сила и на собствен ред се обидил, което и предизвикало заболяването на жена – има нарушаване на естествения закон – нахлуване с пренебрежение.

Възниква въпросът: „ Защо не е болен брачният партньор? “. Ние не знаем дали той е нарушил естествените закони със своите дейности. Жената се извини в астрала и ден по-късно възпалението изчезна.

Метод 5:
Можете да помолите силите си да ви заведат при хора, които имат същото нарушаване като вашето. Отстрани нарушаванията се виждат по-лесно, явни са, изключително в случай че са ориентирани към вас. Помолете да се срещнете с такива хора в границите на избран интервал от време, като да вземем за пример една седмица. Тази седмица би трябвало да бъдете доста деликатни към всичко, което се случва в близост. Всяко събитие може да е знак, ориентиране. Ако, обаче, в дневния звук и суетност сте не запомнили, седнете вечер преди сън, и анализирайте целия ден, дали някой е имал държание, сходно на вашето.

Метод 6:
Той се употребява при хронични заболявания, повода за които хората не могат да намерят в себе си. Помолете вашите сили леко да изострят заболяването незабавно след или даже по време на обстановка, в която нарушавате закона.

Да предположим, че имате язва на стомаха. Тя ту се усеща, ту не се усеща. Това зависи от държанието и храната. Една седмица спазвайте нужната диета с цел да няма дразнители. Активно и свободно общувайте с хората, дано вашата подигравка, жлъч, жлъчност, се демонстрират с цялата си мощ. Там, къде се появи болежка в стомаха – там е вашето нарушаване на законите.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР