Древните гиганти и подземната Хиперборейска галерия, открита в Румъния.Легенди за

...
Древните гиганти и подземната Хиперборейска галерия, открита в Румъния.Легенди за
Коментари Харесай

Древните гиганти и подземната Хиперборейска галерия, открита в Румъния

Древните колоси и подземната Хиперборейска изложба, открита в Румъния.Легенди за колоси, живеещи спокойно в цялостна естетика с природата, допират ушите ни от най-ранна ера. Но в този момент доказателствата демонстрират, че тези митове се основават на действителни истории за антични колоси, които в миналото са властвали в земите към Карпатите.Около 3500 година прочие н. е. загадъчна цивилизация, наречена Агатир, свързвана със скитските племена, построява подземна система от тунели, известна като Хиперборейската изложба. Това което хиляди години е било прикрито от нашата цивилизация, е било намерено през 40-те години на предишния век от група археолози в планината Родна, Румъния.Поредицата от открития, направени в тези подземни галерии и наоколо до мястото на разкопките, са от подобен мащаб, че може да сложи под въпрос наличието на всички наши учебници по история.Археолозите откриват неповторими надгробни плочи с неочакван химичен състав: злато, гранит и волфрам, за разлика от елементарните надгробни плочи, направени от композитен камък.

Но най-голямата находка в подземната изложба са високите 33 фута (10 метра) хуманоидни скелетни остатъци. Очевидно локалните митове за антични колоси не са били надалеч от истината, защото хората от най-дълбока античност са разказвали митове за колоси, които са се заселили в планините.


 descubrimiento esqueleto rumania orig 600x453 - Древните колоси и подземната Хиперборейска изложба, открита в Румъния
Прекрасен образец е планинската групировка, наречена Стълбите на Тайните (Stalpii Tainitei), която значително наподобява на големи седалки, за които се счита, че са били сложени от колосите, с цел да се събират на съвет или при осъществявания на антични ритуали.Една завладяваща легенда, включваща акт на създание от колосите, споделя, че преди епохи, на върха на планината в окръг Хатег, два града са издигнати от две дами колоси.

 Winter landscape of Bucegi Mountains, Carpathian Mountains, Sinaia, Romania, Europe
Winter landscape of Bucegi Mountains, Carpathian Mountains, Sinaia, Romania, EuropeСлед като приключили построяването на градовете си, едната от колосите завиждал за по-красивото достижение на другия и в разгара на поглъщащата си гняв тя хвърлила голям камък към другото населено място, създавайки огромна зейнала дупка в планината, която дава мотив планината да бъде наречена “Отсечената планина ”.В цяла Румъния през предишния век са открити и разкопани още доста великански скелети.През 40-те години на предишния век всеобщи разкопки разкриват 80 хуманоидни скелета, които са с височина почти 5 метра (16 фута).Друго място в Румъния, наречено гората на Ончести, се счита за домът на великаните, както е разказано в националните предания.През 1989 година в покрайнините на град Петрошани, в Румъния са открити 20 великански остатъци от скелети.Румънските планини са известни в целия свят с откриването на загадка тунелна мрежа под планината Бучеджи,която има съмнение,че стига до Странджа планина в България.

 photo 2020 06 03 08 41 04 orig 451x600 - Древните колоси и подземната Хиперборейска изложба, открита в Румъния
Въпреки че доста великански скелети са били ексхумирани на доста места в Румъния, доста от тези открития са били унищожени или просто са изчезнали. Можем единствено да се надяваме, че още спящи колоси чакат да бъдат изведени на бял свят, защото Румъния наподобява има извънредно богат фолклор обвързван с античните великани, който става по-реалистичен с всяко разкопаване, направено от тези, които се стремят да разкрият неразрешената история на човечеството.Има и други сходни изгубени градове на колоси по целия свят. Поразително сходни доказателства бяха открити от археолози в Еквадор, в огромен пирамидален комплекс, ситуиран надълбоко в Амазонската джунгла.Вече за никой не е загадка,че колоси са населявали цялата земя в древността,но ловко се прикрива от днешните научни среди.Досега, от всички места на нашата планета, Румъния е главен център на солидни доказателства, сочещи към антична раса от човекоподобни колоси, които са живели в тези земи от генерации, доста преди възхода на индивида и евентуално известно време по-късно.Не е несъмнено дали колосите са съжителствали със междинните по мярка хора, или сме потомци на от дълго време забравена кръвна линия на такова колосално творение. Каквато и да е истината, необикновените разкопки, направени в Румъния, сигурно оставят доста бели петна в античната история на човечеството и слагат на масата доста въпроси без отговор.
Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР