Дреновец (Дреновец) се наложи с 4:2 над Балкан (Ботевград) в

...
Дреновец (Дреновец) се наложи с 4:2 над Балкан (Ботевград) в
Коментари Харесай

И съдийството на Иван Редовски не помогна на Балкан срещу Дреновец

Дреновец (Дреновец) се наложи с 4:2 над Балкан (Ботевград) в другарска среща, играна в Мездра. Заради липса на рефери, съдийството на контролата беше поверено на старши треньора на ботевградчани Иван Редовски.

Противно на крайния резултат дуелът стартира чудесно за тима му, който откри резултата още в началните секунди. Селекцията на Дреновец се засилва. Любомир Веселов на два пъти нахлу рисково в наказателното поле на Балкан и съотборниците му желаеха дузпи, само че такива не бяха отсъдени. В 35-ата минута обаче равенството беше възобновено с попадението на Георги Стоянов-Испанеца. После той пропусна на два пъти да направи цялостен поврат в резултата.

Това въпреки всичко се случи при започване на второто полувреме след шут от 30 метра на Александър Веселинов. Четвърт час по-късно, Иван Редовски отсъди изцяло постоянна дузпа за своя отбор, след игра с ръка на Калоян Цветков и стана 2:2. Отборът на Александър Петров нанесе своя удар единствено за няколко минути. Първо в 73-ата Стоянов проби по фланга и подаде на Денис Димитров, който осъществя за 3:2. Малко по-късно двамата разиграха същата композиция и топката за четвърти път спря в мрежата на отбора от Ботевград. Резултата можеше и да е още по-изразителен, само че стража на Балкан избави два рискови удара на Стоянов. Всичките 19 футболисти на Дреновец взеха присъединяване в спаринга. Отлично включване след почивката направи вратаря Борис Георгиев, младите Чавдар Александров и Кристиян Илиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР