Дрегерът й ударил 1,5 промила алкохол в кръвта Дъщерята на

...
Дрегерът й ударил 1,5 промила алкохол в кръвта Дъщерята на
Коментари Харесай

Княгиня Калина катастрофира, опитала да избяга, защото била пияна

Дрегерът й блъснал 1,5 промила алкохол в кръвта

Дъщерята на Симеон Сакскобурготски Калина е аварирала с 1,5 промила алкохол в кръвта в Боровец и се е блъснала в стена. Това твърди 24 часа, позовавйки се на свои източници в Министерство на вътрешните работи.

Докато кара обратно княгинята е блъснала кашпа до хотел Мура. След това е пробвала да избяга, обаче е била арестувана от защитата на хотела.

Калина е единствената щерка на цар Симеон и кралица Маргарита. Княгинята, която е мощно обвързвана с България, избира да се реалокира със фамилията си за непрекъснато тук след 12 година в Мароко. Тя единствена от всички царски деца има български паспорт, знае родния език на татко си и живее у нас, по тази причина е и неговата фаворитка.

В България тя се ожени за обичания си Китин Муньос, тук се роди и синът им Симеон-Хасан. Преди години най-големият й брат - княз Кардам, катастрофира и умря откакто прекара седем години в кома.

В сряда певицата Белослава бе упрекната, че е карала след приложимост на алкохол. Това бе последния случай, при който обществена персона бе хваната да кара в нетрезво положение. Тогова инспекцията бе отчела 1,25 промила алкохол в кръвта.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР