Дребен, но драматичен инцидент предизвика появата на острието на ГЕРБ

...
Дребен, но драматичен инцидент предизвика появата на острието на ГЕРБ
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Прасецът на Деси Атанасова прати гвардеец в несвяст

Дребен, само че трагичен случай провокира появяването на острието на ГЕРБ Десислава Атанасова в Президентството тази заран при връчването на мандата на втората по величина парламентарна мощ. При влизането на шармантната дама на " Донкуков " 2 един от почетните гвардейци на входа за малко загуби схващане, видя Lupa.bg.

Младежът, обтегнат пред входа, потегли да се свлича тъкмо сега, в който Атанасова и сътрудника й Томислав Дончев, влизаха в постройката. Колеги незабавно му оказаха помощ да се задържи на крайници, а случката остана незабелязана от множеството обективи.

Зевзеци незабавно взеха решение, че повода за припадъка на момчето е в предизвикателната пола, която дребничката юристка беше избрала за срещата с президента. Дрехата разкриваше прекомерно нескромно изящните прасци на 43-годишната дама, тъй че гледката може да е завъртяла главата на гвардееца.

За благополучие по-рано през днешния ден родните гвардейци се показаха брилянтно и поведоха парада на " Шанз Елизе " по случай националния празник на Франция.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР