Дръзки автокрадци са опитали да откраднат неуспешно луксозния джип БМВ

...
Дръзки автокрадци са опитали да откраднат неуспешно луксозния джип БМВ
Коментари Харесай

Нападнаха Натали Трифонова! Ето какво й се случи

Дръзки автокрадци са пробвали да откраднат несполучливо първокласния джип БМВ Х5 на синоптичката от бТВ Натали Трифонова

. Кримиинцидентът се е състоял в края на февруари, когато незнайни и до през днешния ден апаши са проникнали в подземния гараж на жилищна кооперация, в която живее най-популярната и одумвана синоптичка. Автокрадците са съумели да отключат тузарското возило за 150 000 лв., само че са се провалили при опита да разбият софтуерната отбрана на джипа, с цел да го подкарат и избягат с него. Сопред осведомени автоапашите са употребявали съвременна джаджа, която обаче не е сработила.

Крадците са си тръгнали с празни ръце, без да посегнат на нито един от останалите коли в подземния гараж. Съседи на Натали Трифонова споделят, че синоптичката е била доста обезпокоена след несполучливия опит да й откраднат джипа. Още на идващия ден тя откарала возилото за обзор в оторизиран сервиз на БМВ в столичния квартал “Дружба”, написа Уикенд. Тя подозирала, че бандитите са сложили тракер – проследяващо устройство, посредством което да наблюдават придвижването на набелязания от тях джип.

Такова обаче не е било открито при огледа. След несполучливия опит да й бъде похитено возилото Натали Трифонова и съседите й незабавно са поставали охранителни камери в подземния гараж и са подменили вратата на гаража с по-сигурна и здрава преносима решетка.

Синоптичката се снабди единствено преди няколко месеца с първокласен джип БМВ Х5 от тунинговата версия “М пакет”. Заводската цена на поръчковия джип надвишава 150 000 лв.. Последното известно гадже на хубавицата е милионерският наследник Доан Хасан, с който ту се събират, ту се разделят, само че май в този момент още веднъж са дружно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР