Драстично му отрязаха времето, наследникът на Слави получава последен шанс

...
Драстично му отрязаха времето, наследникът на Слави получава последен шанс
Коментари Харесай

Сбогувайте се с Николаос Цитиридис, скоро бТВ ще го изхвърли от ефир

Драстично му отрязаха времето, наследникът на Слави получава финален късмет да се докаже 

Шоуто на Николаос Цитиридис може би напълно скоро ще остане в историята, откакто бТВ за следващ път му отряза времето. В новата стратегия скица, предаването ще се излъчва единствено в петък за един час, което е фрапантно намаляне на ефирното време.

Това е финален късмет за наследника на Слави да се потвърди, в случай че не успее - ще отиде на телевизионното гробище, безапелационни са специалисти. Освен с ефирното си време, той ще се елементарни и с огромна част от заплатата, която получаваше, защото бюджетът на продукцията е фрапантно отсечен, прецизира седмичникът Филтър.

Три години след старта, ориста на предаването е нерадостна. Вечерното шоу, което потегли с гръмка рекламна акция през 2020 година, не съумя да оправдае очакванията за висок рейтинг, на който доста залагаха от Би Ти Ви след раздялата със Слави Трифонов.

За проблеми с предаването на Цитиридис в действителност стана ясно още преди година, когато времетраенето му бе понижено от един час на 30 минути.

За похлупак Николаос не съумя да пребори конкуренцията и в новогодишната нощ, когато бе обичай по рейтинг от „ Щръклица “-та на Българска национална телевизия. А това още повече сгъсти черните облаци над главата му. По всичко проличава, че скоро Би Ти Ви дефинитивно ще се раздели с гръцкия водещ.

Няма спор – да се прави всекидневно вечерно шоу не е по никакъв начин лесна работа. И Българска национална телевизия, и Нова се пробваха да основат такова, само че се провалиха. Единственият, който оцеля цели 19 години в Би Ти Ви, бе Слави Трифонов.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР