Драмите в Народния театър Иван Вазов“ придобиват все по-кървав характер.

...
Драмите в Народния театър Иван Вазов“ придобиват все по-кървав характер.
Коментари Харесай

Бокс! Камен Донев кани директора на Народния театър на юмручен дуел


Драмите в Народния спектакъл „ Иван Вазов “ получават все по-кървав темперамент. Директорът Васил Василев е дал под съд за засегнатост артиста Камен Донев и желае 2500 лв. обезщетение, тъй като Донев го нарекъл „ шушумига “, „ човечец “ и „ нечитав човек “ в изявление по bTV. Това разобличаване направи правният уебсайт Lex.

Изглежда на Камен Донев (който без изпитание цялостни НДК и Арена „ София “ с моноспектаклите си) са му пристигнали допълнително тегобите на шефа и той също запретна ръкави. В дословния смисъл. В профила си във фейсбук той хвърля ръкавицата в лицето на Васил Василев. И му афишира боксов двубой, като даже е поставил заглавие на предизвикването си. Публикуваме го напълно и без редакторска интервенция заради историческата му стойност:

АКО СИ МЪЖ

… За голямо страдание цялата тази история не се развива по времето на СИРАНО ДЬО БЕРЖЕРАК, когато с наслада бих провокирал този човек на двубой с рапири или шпаги. Но въпреки всичко има една опция той да отбрани достойнството си, в случай че тя е накърнена… И това може да се реализира на БОКСОВИЯ РИНГ – по разпоредбите на класическия бокс, с професионално жури и рефер. Срещата може да се излъчва директно по малкия екран. Може да има и залози, приходите от които да постъпят за благородна идея.

Абсолютно сериозен съм.

Чакам отговор.

P.S.

Ако господин Васил Василев има потребност от пари, мога да му дам 2500 лева незабавно, без да ми ги връща.

Камен Донев – възможен предстоящ шеф на Народен Театър “Иван Вазов ” или Министър на културата.

– – –

Нека напомним, че мразовитите стихии веят сред кулисите и по коридорите на „ Първата ни сцена “ още от ноември предходната година. Тогава основният режисьор Александър Морфов написа грубовати слова по вратата на пиар-ката на театъра Велислава Кръстева (бивш народен представител от Българска социалистическа партия и доближена на Ахмед Доган). Тогава шефът на Народния се опита да ги сдобри и не съумя. В края на краищата Кръстева напусна непринудено, а Морфов бе уволнен дисциплинарно. Което дефинитивно разцепи театъра. Актьорите, подкрепящи режисьора си, започнаха демонстрации, а Камен Донев напълно естествено беше един от тях.

Междувременно стана ясно и че шефът Василев също е даден под съд – от артиста Валери Йорданов – поради претърпени неимуществени вреди в следствие от абсурда с уволнението на Морфов.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР