Драматургията да бъде оставена опозицията да разговаря само със себе

...
Драматургията да бъде оставена опозицията да разговаря само със себе
Коментари Харесай

Пирката Д. Дамянова: Коалиционните „подлоги” са зъдръстили замърсения ефир, платената социология ни облива с фалшиви цифри

Драматургията да бъде оставена опозицията да беседва единствено със себе си е елементарно постижима в страна, намираща се на 111то място по независимост на медиите.

Медийните парцали на властта всекидневно заливат бедния жител с герберска мръсотия, естествено против заплащана, положително заплащанте.

Коалиционните „ подлоги” са зъдръстили нечистия ефир, а главната прислужница – платената социология ни облива с подправени числа.

На този декор решението на Слави да не влиза в официозните медии е изцяло издържано и заслужаващо хвалба.

Онлайн акцията на Демократична България е на доста високо равнище и сигурно доближава до интелигентните им симпатизанти.

Добре стои и акцията на „ Изправи се”, която очевидно се прави с малко пари и с повече разум, само че не й доближава храброст да откаже техния ефир.

Божков е повече от отчаяние. От него се очакваше единствено и нищо повече от това да извади доказателствата. Но той очевидно ги няма. Това знае и ГЕРБЕРската сволач, която пуска още веднъж на сцената изпечения апаш Горанов.

Българска социалистическа партия не е моята бира, само че те можеха, трябваше и щяха да получат дял от отхвърли от " официозен " ефир.

Както написах преди повече от месец, за първи път ГЕРБЕРастката политика е направена с разум. Ще въртят, ще сучат и ще ни слагат в цялостен локдаун към датата на изборите. Тогава ще излезе да гласоподава имунизираната им и свръхплатена администрация и безстрашните/ недотам свръхплатени само че мизата към този момент е 150 лв/ роми и изборната победа ще да е вързана в забрадка.

Фактът, че дирижираният пик води и до голяма смъртност и неспособност за лекуване на най-болното население в Европа е второстепенен за ръководещите изроди. Важното е да се реализира резултатът – ниска по опция най-ниска в историята ни изборна интензивност. И щом за задачата би трябвало да се дадат човешки жертви – ще се дадат. Това е ситуацията.

Плащаме за най-скъпия асфалт в света /той пък след броени седмици става на дупки/, само че сме поръчали най-евтините ваксини, тъй като по този начин било стопански издържано. В превод това значи: това което влиза в джобовете на ръководещите е стопански обосновано да е свръхскъпо, това което е за здравето на жителите би трябвало да е най – на ниска цена.

Това всъщност обобщава цялата ГЕРБ ерастка политика в последното десетилетие. NO MORE COMENTS!

Но може и да не стане!!! Това, което направиха българите в чужбина през последните седмици демонстрира голямата готовност на тези, които знаят истината. На тези, за които „ джипката „ е мръсна дума, на тези които знаят че ни ръководят елементарни крадци.

И те не са единствено там в чужбина! Те са доста и тук, в България. И в случай че не оставят гласовете им да се разпилян, в случай че не се уплашат от заболяването /която прочее аз одеве изкарах за 2 дни/, в случай че не се оставят прислужните ефир и социология да им замъглява съзнанието, ТЕ, имеинно ТЕ ще покажат пътя към пандиза на крадците и нарушителите.

И да, имаме сили да го създадем. И ЩЕ Гражданско отделение НАПРАВИМ!

И тогава, на опелото, герберастите още веднъж могат да сложат портрет на вожда си!

Диана Дамянова

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР