Драматично видео заснема анти-израелски протестиращ в Портландския държавен университет, който

...
Драматично видео заснема анти-израелски протестиращ в Портландския държавен университет, който
Коментари Харесай

Диво видео показва как анти-израелски агитатор на Портланд се нахвърля срещу полицията, бива съборен на земята

Драматично видео снима анти-израелски протестиращ в Портландския държавен университет, който е повален на земята в четвъртък след нахлуване непосредствено против служител на реда, който беше на място, с цел да спре окупацията на главната библиотека на кампуса.

Полицейското бюро в Портланд споделя, че напъните му за почистване на библиотеката Милар в центъра на Портланд, Орегон към този момент са в ход след противозаконното окупиране на постройката, което започна в понеделник. Изображения, които се появиха през вчерашния ден, демонстрират, че вътрешността на постройката е била изпотрошена от протестиращите, с пропалестински графити, изписани по стените й.

Кадрите, снимани от KPTV в четвъртък, започнаха с овации на тълпата, до момента в който протестиращите – някои от които носеха спонтанни щитове, направени от кофи за отпадък – излизаха от библиотеката.

„ Спри, задържан си. Спри! “ може да се чуе глас, преди един от протестиращите да бъде забелязан да се нахвърля непосредствено върху служител на реда и да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР