Драматични ситуации, колекционерски истории и 100 точки в Колелото на

...
Драматични ситуации, колекционерски истории и 100 точки в Колелото на
Коментари Харесай

Стефан Вълдобрев и Иван Лечев един срещу друг в Аз обичам България

Драматични обстановки, колекционерски истории и 100 точки в „ Колелото на ориста “ обръщат играта този петък от 20:00 ч. по bTV

Две от емблематичните лица на „ Обичайните обвинени “ – Стефан Вълдобрев и Иван Лечев ще се изправят напълно извънредно едни против различен в новия епизод на „ Аз обичам България “ - на следващия ден вечер от 20:00 ч. по bTV. Пеещият артист и умел криминалист в сериала „ Алфа “ ще заеме мястото си в тима на Камен Алипиев - Кедъра, където към тях ще се причисли и златното момиче на България – Христяна Тодорова. В тима на Кадиев, с изключение на един от най-емблематичните треньори в „ Гласът на България “ – Иван Лечев, ще бъде и очарователната актриса Климентина Фърцова.

Един бидон с туршия ще е премията за спечелилите в петъчния епизод, а с какъв брой пот, усмивки и сълзи, персонални истории, удари под кръста и най-много познания за родината ще бъде извоюван той – феновете ще схванат напълно, напълно скоро. Агитките на двата тима и този път ще бъдат в отлична кондиция и въодушевление, и с доста хъс и артистичност ще се включат в игрите в помощ на участниците.

„ Искам това да е единственият път, когато се състезавам против Ванката Лечев, тъй като ние сме си от един тим. Затова доста държа това да е единственият път, когато сме един против различен “, ще сложи изискване преди старта на играта нормалният обвинен – Стефан Вълдобрев.

Какво са колекционирали участниците като деца и защо са мечтаели те, ще ги попита водещата Алекс Сърчаджиева, а какви занимателни колекционерски истории ще споделят Кадиев и Вълдобрев, ще стане ясно този петък от 20:00 ч.

Страхотни страсти и даже сълзи в очите на водещата ще провокира изненадата в играта „ Героите измежду нас “. Съвсем други страсти обаче ще породи у нея „ постоянно хвалещият се Сашо “, който след следващата си история ще бъде наименуван „ нападателният капитан “.

Какво се крие в Златната кутия в „ Машина на времето “ и на какво тъкмо наподобяват рисунките на участниците в „ Баш майсторът на четката “ феновете ще схванат още на следващия ден, а какви непредвидени изненади и обрати ще сервира „ Колелото на ориста “, и кой ще завоюва заветните 100 точки – гледайте в новия епизод на „ Аз обичам България “ – в петък от 20:00 ч. по bTV.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР