Драматични промени, предсказани в древните пророчества, очакват света през 2027

...
Драматични промени, предсказани в древните пророчества, очакват света през 2027
Коментари Харесай

Хората ще се събудят различни, телепатията ще е на ново ниво: Древното пророчество, което трябва да се сбъдне през февруари 2027 г.

Драматични промени, предсказани в античните пророчества, чакат света през 2027 година Според едно от тях хората ще се разсънят през февруари 2027 година в ново положение, вследствие на дълбоки промени, настъпили както в самите тях, по този начин и в света към тях.

Промяната ще даде началото на нов цикъл на човешката цивилизация. Подготовката за нов живот изисква схващане и приемане на тези промени, както и интензивно повишение на личните ни трептения, с цел да се приспособяваме към новата действителност.



Промяната ще стартира във всеки човек. Проучванията към този момент демонстрират, че на клетъчно равнище сме били подлагани на трансформации отдавна. Самият свят се трансформира дружно с нас, макар че външните му форми в началото могат да бъдат непокътнати. Важно е да се разбере, че тези промени са свързани освен на физическо, само че и на духовно равнище. Парапсихологът Нурлан Мураткали - създател на Академията за енергийни осведомителни технологии, приказва за това, наред с други любопитни неща, в своите видеоклипове и текстове.

Един от основните аспекти на подготовката за нов живот е повишението на човешките трептения. През 2027 година честотата на силата към нас ще се усили доста. За да може физическото ни тяло да устои на натиска на новата действителност, би трябвало да повишим вибрациите си. Това може да се реализира посредством позитивни страсти като признателност, амнистия и безусловна обич. Животът на високи трептения води до излекуване и регенерация на тялото и като цяло до световни и позитивни промени.



От 2027 година връзките сред хората също ще се трансформират. Ще стартират да пораждат духовни съюзи, в които връзката ще се реализира по телепатичен път, непосредствено на равнището на душата и съзнанието, без да е належащо потреблението на думи.  

Обединението на равнище схващане също ще стане неизбежно.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР