Драматична остава политическата обстановка в Хасково. След като ГЕРБ свали

...
Драматична остава политическата обстановка в Хасково. След като ГЕРБ свали
Коментари Харесай

Делян Добрев се извини, че е издигнал Беливанов в Хасково

Драматична остава политическата конюнктура в Хасково. След като ГЕРБ смъкна доверието си от кмета Добри Беливанов, в този момент заместник-председателят на партията Цветан Цветанов застана зад депутата от града Делян Добрев , който пък съжалява, че е подкрепил предприемача за управническия пост.

Припомняме, Беливанов атакува съгражданина си, обяснявайки офанзивата против себе си с кадруването на Делян Добрев в общината.

Той (Беливанов, бел.ред.) напълно се отклони от обещанията, които дадохме през последните няколко години , изясни Цветан Цветанов отдръпването на доверието на партията от кмета.

Самият Делян Добрев се извинява, че е издигнал преди години Добри Беливанов. Аз нося отговорността, моя е грешката, че преди две години предложих Добри Беливанов, показа той. Властовият център не е бил в общината, а в офиса , къщата, на първокласните екскурзии на въпросния предприемач, разяснява депутатът.

Хасковският кмет спечелил изборите поради поддръжката на ГЕРБ. С подигравка Делян Добрев призна заслугата на Беливанов, че сменил светофара до театъра в града, само че пък това коствало 60 000 лв.. Хората му викат " златния светофар ", сподели той.

Беливанов бил отчаяние като кмет още от първите си дни , споделиха и Добрев, и Цветанов.

 ГЕРБ-Хасково смъква доверието си от кмета Беливанов
ГЕРБ-Хасково смъква доверието си от кмета Беливанов

Градоначалникът е в отпуск, ще дава отговор пред жителите, бранят го от общината

Градът изостанал от към европроекти и това не се харесва на герберите. Има едно закъснение и то се дължи на неналичието на сила и предпочитание за триумф от страна на господин Беливанов, уверен е Цветанов. Делян Добрев се употребил с извънредно огромно доверие , акцентира той. Кметският пост за партията не бил фиксация. За ГЕРБ било значимо да работят за хората.

Този трус, по думите на Цветанов, обаче щял да докара до стабилизация на локалната конструкция.

Оказва се, че Добри Беливанов не бил сега в Хасково, а на екскурзия в Кан , Монако и Ница. Там се возил със супер първокласен джип Бентли, а компания му правел предприемачът от хасковския район Иван Стаматов.

Предстоят диалози с Добри Беливанов. Кметът отново бил на екскурзия по времето на различен скандал - с урана във водата на Хасково. Тогава бил във Виена, стана ясно още от коментара на Цветан Цветанов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР