Драматична битка с много обрати изпрати Гладиаторите на съвет. Недостатъчно

...
Драматична битка с много обрати изпрати Гладиаторите на съвет. Недостатъчно
Коментари Харесай

Тежка загуба изпраща Гладиаторите на съвет в „Игри на волята“ 5

Драматична борба с доста обрати изпрати Гладиаторите на съвет. Недостатъчно положителното показване на викинга Даниел Димов и новото попълнение в аленото племе Михаил Кръстев се трансформира в причина аленото племе да изгуби първия номинационен конфликт.

Преди играта за цялост тройната коалиция сред братята Михаил и Радостин и зъболекаря Иван Рълев опита да пречупи плувеца Калоян Митов, с цел да го завоюва на своя страна. Най-младият участник измежду алените даде своята краткосрочна поддръжка на двамата братя и Рълев и обрече единствената жена в племето Цвети Станева на заточение при останалите Изгубени. Това негово решение разбуни духовете в племето и разногласията при мъжете продължиха даже след напускането на шампионката по калистеника.
 NOVA
В първата номинационна борба за тази седмица преимуществото на Амазонките вкара в капан племето на Гладиаторите, което потъна безславно и още на следващия ден ще се изправи очи в очи с водещата Ралица Паскалева край огъня. Впечатляващото показване на Амазонките им подсигурява сигурност, до момента в който Старейшините се измъкнаха на косъм, откакто новото попълнение Виктория Пенелова и някогашната волейболистка Денислава Велкова съумяха да наредят стремително своя пъзел.
Борбата сред обединенията при алените ще продължи и в утрешния епизод, а най-близките хора на мъжете ще разчувстват и просълзят и най-смелите войни по време на съвета.

Не пропускайте идващия епизод „ Игри на волята “ на следващия ден, 5 октомври, от 21:00 часа по NOVA.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на , както и в формалните  ,  и  на „ Игри на волята “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР