>Драматичен театър Адриана Будевскаул. Цар Асен N36А0 коментара за Драматичен

...
>Драматичен театър Адриана Будевскаул. Цар Асен N36А0 коментара за Драматичен
Коментари Харесай

Първият моноспектакъл на Иван Юруков гостува в Бургас

> Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " ул. " Цар Асен " N36А

0 коментара за Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " Един от най-харесваните и известни наши артисти от театралната сцена и телевизионният екран - Иван Юруков ще показа първия си моноспектакъл "Пилето, което споделя КУ " в Бургас на 28 ноември от 19.00 ч. в Драматичен спектакъл "Адриана Будевска ". Един логичен и стойностен театър със модерна тема и текст, поднесен занимателно и с усет ще зарадва почитателите на артиста в морския град.

Сценарият на " Пилето, което споделя КУ " е на Александър Урумов и е по сборниците му с разкази " Малкото име на дните " и " Тиква! ".Прекрасната музика е дело на Михаил Шишков - татко, а самият Иван Юруков се оправя отлично и в ролята на режисьор. Увлекателно, с лекост и премерено възприятие за комизъм, артистът показва героя си - нощен надзирател на конфиденциален склад, който в хода на спектакъла ще забележим в разнообразни симпатични и чудати персонажи. В продължение на малко повече от час, фенът има опция да си зададе въпроси, да си отговори вероятно на тях, да се забавлява и най-много да развълнува себе си, партнирайки на Иван Юруков в "Пилето, което споделя КУ ".

" Моноспектакълът е може би най-висшата театрална форма и голямо предизивкателство за артиста " - споделя вълнението си Иван Юруков. "Когато си самичък на сцената, твой единствен и доста специале нпартньор е публиката, притаена в тъмното, очакваща и изискваща ".

Тази година звездата на Народния спектакъл получи поредна номинация за "Аскеер " в категорията основна мъжка роля за блестящата си игра в "Майстори " - за ролята на занаятчия Найден. Иван Юруков играе и в най-касовите спектакли на Народния спектакъл - " Добри хора ", " На ръба ", " Хъшове ", " Хамлет ", " Вишнева градина ", " Ревизор ", " Полет над кукувиче гнездо ", " Идеалният мъж " и в " Червено " в Театър 199.

Постановката ще се играе на 28 ноември от 19 часа на сцената на държавна такса "Адриана Будевска ". Билети можете да намерите на касата на Драматичния спектакъл, на касата на НХК или да запазите на тел.: 0894898098.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР