Драматичен инцидент на гарата в Дортмунд е станал в събота

...
Драматичен инцидент на гарата в Дортмунд е станал в събота
Коментари Харесай

Влак прегази 54-годишна жена в Германия

Драматичен случай на гарата в Дортмунд е станал в събота по здрач – 54-годишна жена е паднала на релсите и е била прегазена от районен трен, свързващ града с Хаген и Люденшаин. За това оповестява немското издание „ Шпигел “.

По време на случая композицията се е движила със скорост 30 км. в час. Въпреки незабавното задействане на спирачките, машинистът не е съумял да спре в точния момент. 

Жената оживяла по знамение, тъй като при рухването тялото ѝ е останало паралелно на релсите и по този начин колелата на влака не са минали през нея, т.е. тя е останало под него. „ това е безспорен шанс “, разясняват от федералната полиция пред публицисти.

54-годишната жена е с тежки пострадвания и фрактури по лицето. Пожарникарите съумяват да я извадят, а на място идва и кола за спешна помощ. В момента потърпевшата е в болница, заяви bTV.

Разследващите считат, че няма данни за съзнателно побутване на дамата. Тя е била диабетичка и евентуално става дума за инцидент – внезапно намаление на кръвната захар и виене на свят.

Машинистът е разказал, че е видял, по какъв начин тя се спъва преди да падне на релсите. Самата потърпевш не помни нищо от случая.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР