Драмата с Ким Катрал и третия филм “Сексът и градът

...
Драмата с Ким Катрал и третия филм “Сексът и градът
Коментари Харесай

Ким Катрал: Заради “Сексът и градът” останах без деца

Драмата с Ким Катрал и третия филм “Сексът и градът ” продължава. Преди няколко седмици стана ясно, че актрисата е отказала да взе участие в лентата, тъй като за нея “това е една токсична връзка ”.

Последваха остри реплики сред Катрал и Сара Джесика Паркър. Днес първата споделя, че е останала без деца точно поради фотосите си в сериала. Тя споделя, че с тогавашният й брачен партньор Марк Левинсън желали да имат дете, само че поради ненормалния график това било невероятно.

“Бях малко над 40, когато започнах да се фотографирам в “Сексът и градът ”. Имах шансове да забременея посредством инвитро, само че графикът ми… Смените продължаваха по 19 часа, а от време на време и по-дълго. Петъчният работен ден завършваше в събота сутринта. В понеделник фотосите започваха в 4:45, а приключваха към 2 след среднощ. Как можех да комбинирам бременност и работа? Става въпрос за голяма отговорност ”, споделя през днешния ден Ким.

“Не съм си представяла, че животът ми ще се стече по този метод. Това беше първият път, когато ясно разбрах, че няма да имам деца. Никога не сме били приятелки. Ние сме сътрудници и в някои връзки това е по-добрият вид, тъй като тогава има ясна граница сред професионалния и персоналния ви живот ”, добавя още актрисата.

Катрал споделя разочарованието си, че е излязла неприятната поради отхвърли си да взе участие в “Сексът и градът 3 ”. “Много съм сюрпризирана, че медиите ме отразяват като злата магьосница, откакто от година се знае, че нямам желание да се фотографирам във кино лентата. Не съм желала повече пари, не съм желала нови планове, смешно е да се настояват такива неща. Според мен Сара Джесика Паркър можеше да бъде малко по-мила в изявлението си. ” /missbloom.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР