Драмата, която месеци наред тресе актьорската гилдия и цяла България,

...
Драмата, която месеци наред тресе актьорската гилдия и цяла България,
Коментари Харесай

Луиза Григорова: Насилието над Диана Димитрова - чист ПР и реалистичен грим

Драмата, която месеци наред тресе актьорската колегия и цяла България, явно няма да свърши скоро. Дори и откакто преди дни стана ясно, че прокуратурата е отказала да образува дело за принуждение над Диана Димитрова, а набеденият за това Юлиан Вергов направи за първи път публично изказване, написа. След голямата поддръжка, която получи артистът, сега и Луиза Григорова застана зад него. Нещо повече - актрисата недвусмислено съобщи, че съгласно нея това, с което нейната колежка се опита да се изкара жертва, е просто... чист ПР и реален грим.
Прочетете още
От поста на Луиза Григорова излиза наяве, че тя застава твърдо зад сътрудника си Юлиан Вергов и не има вяра на снимките, на които Диана Димитрова е цялата в синини. Просто тъй като го е играла този спектакъл.

Според актирасата лъжата и клеветата също са НАСИЛИЕ!

" И случаи, като този, на който всички трябваше да станем очевидци (защото си е чист ПР), в които някой се изкарва жертва, пречат на същинските жертви, омаловажават казуса, изкарват потърпевшите като “проявяващи каприз ”. Съответно изказаните неистини по тематика на Юли Вергов, който аз абсолютно поддържам и обичам, вредят освен на него и цялото му семейство, само че и на обществото ни.

Тези фотоси тук ви демонстрирам, с цел да видите кооооолко доста и реален грим има в киното, а за жалост очевидно също толкоз фалш. Благодаря за вниманието! “, пише Луиза Григорова.
   View this post on Instagram   
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР