Драма с продължения определи последния участник от Румъния в евротурнирите

...
Драма с продължения определи последния участник от Румъния в евротурнирите
Коментари Харесай

Драма с продължения и червени картони определи последния румънски участник в евротурнирите

Драма с продължения дефинира последния участник от Румъния в евротурнирите през идващия сезон. ЧФР Клуж победи с 1:0 в баража за Лигата на конференциите състава на У Крайова и по този начин си подсигурява място в третия по мощ шампионат на УЕФА. Другите три участника на северните ни съседи в Европа са първенецът Фарул, който ще играе в Шампионската лига, както и вторият ФКСБ и носителят на Купата на Румъния Сепси, които пък ще съставляват страната в Лигата на конференциите.

Иначе днешният бараж предложи много страсти. В постоянното време голове не паднаха, само че пък съставът от Крайова остана с човек по-малко, откакто Хуан Бауса си изкара два жълти и червен картон в границите на 15 минути сред 53-ата и 68-ата минута.

Наложи се да се играят продължения и там ЧФР Клуж съумя да поведе още в самото начало с гол на Денис Колингер. Надеждите на У Крайова за поврат бяха дефинитивно прекършени в 105-ата минута, когато тимът остана с 9 души на терена, откакто и Джереми Хайгебарт видя аления картон и пое към съблекарните.

В последна сметка ЧФР Клуж удържа минималната си победа и ликува в баража.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР