Драма, достойна за световната сцена, се е разиграла в пловдивското

...
Драма, достойна за световната сцена, се е разиграла в пловдивското
Коментари Харесай

Сеир! Съпруга хвана с GPS палав кмет на калъп с 16-годишна в ниви край Пловдив

Драма, почтена за международната сцена, се е разиграла в пловдивското село Цалапица. Главен воин в нея се оказва не какъв да е, а кметът на полулярното в последно време обитаемо място. Ивайло Данаилов се оказва много своеволен, а една от забежките му стана публично притежание и то най-много за брачната половинка му.

 

Свадата се е разиграла в неделя вечерта. Жената на кмета Христина подозирала от много време брачна половинка си в невярност. Съмненията всекидневно били подбудени от закъснения от работа, отдалечаване и друго отношение. Жената била уверена, че мъжа й стъпва на погрешно и сложила проследяващо устройство в автомобила му. Именно то я отвело в ниви край селото, където похотливецът обладавал малолетно момиче от селото. Излъганата брачна половинка незабавно се обадила на майка си и разказала за случилото се. Бясната тъща отишла при сватовете, с които имали омраза отпреди. Тя побързала да изясни какъв „ отпадък “ е сина им, само че насреща получила здрав пердах, който я пратил в болница в Пловдив.

 

В селото от дълго време подозирали кмета в нечисти намерения. Цялото село е шокирано от драмата на кметското семейство. Жители споделят в обществените мрежи, че с помощта на Ивайло Данаилов цяла България ще се смее на Цалапица. Жителите се питат толкоз ли нямаше пари този кмет да заведе момичето на хотел, а се постанова да мърсуват по полето. Мълвата твърди, че Данаилов може да бъде измамен и под правосъдна отговорност, защото момичето било на 16 години. Двамата играели национални танци в локалната група, където се появила и тръпката.

 

Съпругата на кмета е в чужбина от понеделник сутринта. Той отхвърля случилото се и споделя, че фамилните проблеми ще си ги решат, когато жена му се прибере. Прокуратурата е повдигнала обвиняване на родителите на кмета за побой над тъща му.

 

Автор: trafficnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР