Драконовски мерки и промени в Министерството на младежта и спорта

...
Драконовски мерки и промени в Министерството на младежта и спорта
Коментари Харесай

Задържаният за подкуп Иван Иванов ще бъде уволнен от Министерството на спорта

Драконовски ограничения и промени в Министерството на младежта и спорта след корупционния скандал с специалиста във ведомството Иван Иванов. Той ще бъде уволнен дисциплинарно, разкри спортният министър Димитър Илиев, който беше специфичен посетител в " Арена спорт " по Българска национална телевизия.

" Оттук нататък ние ще създадем промени, естествено, които да сведат до най-малко, до нула, опциите за подобен вид интервенция. В последна сметка Министерството на спорта е ресурсно министерство, и там, където има пари, постоянно може да се откри някой, който да се изкуши и да посегне ", разяснява Илиев.



Иван Иванов - татко и наследник - са упрекнати за искане и приемане на рушвет в съучастничество, като Иван Иванов - старши е помощник на сина си. Иванов - младши е основен специалист в спортното ведомство, а татко му - старши треньор на националния тим по повдигане на тежести.

Според източници на Българска национална телевизия Иванови са поискали 62 500 лв. от президента на Федерацията по повдигане на тежести Ариф Маджид.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР