Дръжте се здраво, деца на космоса, защото ни предстои седмица,

...
Дръжте се здраво, деца на космоса, защото ни предстои седмица,
Коментари Харесай

Небесните маски падат: какво да очаквате от новолунието в Скорпион и слънчевото затъмнение


Дръжте се крепко, деца на космоса, тъй като ни следва седмица, която дълго няма да забравим. В орбитата ни навлиза новолунието във закрепения знак Скорпион в комплект със слънчево затъмнение.

Скорпионското новолуние единствено по себе си е огромно тестване за множеството от нас, само че когато прибавим частичното затъмнение към сметката, небесата (и животите ни) стават доста нажежени.

► 

Затъмнението

Това, което се случва по време на слънчево затъмнение, е, че Луната закрива изцяло Слънцето или част от него. От астрологична позиция това значи, че егото (в лицето на Слънцето) е покрито със сянката на Луната (емоциите ни, тъмната ни страна). Това несъмнено ще повлияе на страстите ни и ще помогне на новолунието да ни разкрие същинската същина на хората към нас. Но внимвайте, вие също влизате включително.

► 

Новолунието в Скорпион

Най-важното нещо, което би трябвало да запомните за всяко астрологично събитие, обвързвано със Скорпион, е, че есенцията на този знак е да разобличава, трансформира, почиства и да предотвратява необратими катаклизми . Негова задача е да се пребори с “демоните ”, да почисти всички товари, които не ни разрешават да продължим напред, и да смъкна маските. Затова асоциацията на Скорпион със гибелта и трансформацията е толкоз мощна.

Именно за това е пристигнало времето: вътрешна промяна. Със или без вашето подпомагане, това новолуние ще почисти всички привички, които са ви “смалявали ” или правили подвластни от непознатото утвърждение. Всичко, което е отрицателно и нездравословно, ще изскочи в полезрението ви и ще би трябвало да го премахнете преди да е “заразило ” всички елементи от вас.

И защото новолунието ще е в съвпад с Южния възел, очаквайте да се върнат тематики, които са засягали дедите ви, корените ви, кармични цикли и предишното като цяло.

Това важи изключително за тези от вас, които са под знаците Телец и Скорпион, както и другите закрепени знаци Лъв и Водолей.

Ето какво можете да очаквате от това небесно нареждане съгласно зодията си (съветваме да вземете поради асцендента и луната си):
 Какво да чака всяка зодия от новолунието в Скорпион и слънчевото затъмнение  Какво да чака всяка зодия от новолунието в Скорпион и слънчевото затъмнение  Какво да чака всяка зодия от новолунието в Скорпион и слънчевото затъмнение  Какво да чака всяка зодия от новолунието в Скорпион и слънчевото затъмнение
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР