Драги ми Валери, бедни ми Симеонов, прочетох прочувственото Ви обръщение

...
Драги ми Валери, бедни ми Симеонов, прочетох прочувственото Ви обръщение
Коментари Харесай

Среднощен скандал: Валери Симеонов бъзна Корнелия Нинова с "момиче за поръчка", отговорът ѝ бе безпощаден

Драги ми Валери, небогати ми Симеонов, прочетох прочувственото Ви послание към мен. Ако бяхте спрели до " бедна ми Козета ", т.е. до мен, щях да го подмина без внимание. Но когато ругаете " обкръжението ми от млади депутати " и моята партия, няма по какъв начин да не разясня някои обстоятелства “. Това написа към среднощ лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в персоналния си профил във Facebook.

Думите й идват като отговор на статус на Валери Симеонов, оповестен в обществената мрежа малко по.рано, където той разяснява думите на алената лидерка, че във връзка с отхвърли за даването на Бузлуджа на Българска социалистическа партия е извършил поръчка на Бойко Борисов. В статуса си той беше написал „ определянето ми като „ момче за поръчка “ е обидно и подло. Драга ми Корнелия, клета ми Козета на 21-ви век, аз няма да те нарека „ момиче за поръчка “.

Заради мнението му лидерката на алената партия пък написа:

„ Казвате " в живота си постоянно съм служил на личната си съвест ". Колко съвести имате? Аз познавам няколко. Сегашната, с която ругаете Българска социалистическа партия. Друга, с която незабавно след изборите дотърчахте в кабинета ми в Народното събрание, с цел да ме убеждавате да създадем тройна коалиция с ГЕРБ и вас. Тогава Ви отговорих - послужвам на правила и правила и предлагането Ви не се вписва в моята визия за тях. Трета, с която за повторно дойдохте леко раздразнителен в кабинета ми, да не би Българска социалистическа партия и ГЕРБ да създадем коалиция и Вие да изпаднете от властта. Отговорих Ви по същия метод - за правилата в политиката.

Много съвести имате, драги ми Валери. И в друг миг вадите другата. Казвате, че с " обкръжението ми от млади депутати сме блъснали дъното ". Чета някакви проучвания тези дни. Даже от организации, на които не сме любимци. Казват, че Българска социалистическа партия има 20% - 21% поддръжка сега. Ако това е дъното, дали има нещо под него, клети ми Симеонов? Сигурно има, тъй като същите организации дефинират поддръжката за вас на 6-7%. Копайте - нагоре.

И когато се засечем, ще поговорим отново. Казвате, че постъпваме подло, тъй като желаеме да спасим едно историческо място от съсипия. Но изказвайки се за него, споменавате една телевизия. Чух, че го желаете, с цел да разположите там предавателите си. Само че това е великият връх Хаджи Димитър, а не " великата стена " на българо - турската граница.

Казвате, че не вършиме това, което Ви подреди министър председателят. Очевидно обаче, той прави това, което му наредите Вие. Накрая ми остава една горчилка от тъжната политическа реалност у нас. Гласуваш за едно, а идва друго. Гласуваш за Борисов, ръководи те Валери Симеонов. Гласуваш за 300 лева минимална пенсия, получаваш 180 лева Но имам вяра, че това ще се промени. И свързвам тази религия с Българска социалистическа партия “.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР