DraftKings обвинява бивш изпълнителен директор, че е фалшифицирал смъртта на

...
DraftKings обвинява бивш изпълнителен директор, че е фалшифицирал смъртта на
Коментари Харесай

Бивш изпълнителен директор на DraftKings фалшифицира смъртта на приятел, за да открадне информация за съперник: съдебен процес

DraftKings упреква някогашен изпълнителен шеф, че е фалшифицирал гибелта на другар като част от комплициран проект за кражба на частна информация, преди да избяга за различен играч по спортни залагания.

Компанията съди Майкъл Хермалин, някогашен вицепрезидент на VIP в DraftKings, за това, че е взел документи от оператора на спортни залагания, преди да стартира работа във Fanatics предходната седмица.

DraftKings твърди, че Hermalyn е излъгал, че е летял до Филаделфия след загубата на другар и вместо това е отлетял за Лос Анджелис, с цел да се срещне с управлението на Fanatics, в това число основния изпълнителен шеф Майкъл Рубин, за договаряния за контракт с компанията.

Hermalyn е упрекнат, че е изтеглил бизнес проектите на DraftKings за Super Bowl 2024, преди да тръгне за срещата „ съгласно Fanatics “.

„ Hermalyn познава наръчника на DraftKings за това по какъв начин да ангажира и задържи VIP клиенти “, гласи тъжба, подадена в Масачузетс, според отчет от Front Office Sports.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР