ДПС заяви последна онези комисии, които не бяха заявени. Никой

...
ДПС заяви последна онези комисии, които не бяха заявени. Никой
Коментари Харесай

Станислав Анастасов: Има доказателства за комисиите от чат, в който участват Петков и Василев

Движение за права и свободи съобщи последна тези комисии, които не бяха декларирани. Никой не искаше финансовата, никой не искаше тази по вътрешна сигурност, както и Комисията за децата, младежта и спорта. Това е елементарно доказуемо. Още повече - има общ чат, в който вземат участие Кирил Петков и Радостин Василев. Това съобщи в BTV „ Тази заран “ депутатът от Движение за права и свободи Станислав Анастасов. Поканете Никола Минчев или Кирил Петков, с цел да си извадят телефоните и да покажат целия чат, добави той.



Оставяме дневния ред на обществото, страховете за зимата, терзанията за инфлацията и се занимаваме с един подобен проблем. Това, което е говорено на председателски съвет, може да се разяснява от ръководителите на партиите. Комисията не беше декларирана от никого. Заявили сме го още в самото начало. Ние желаеме Комисията по въпросите за децата, младежта и спорта, акцентира той.

Не може цялата страна да се занимава с господин Радостин и той да е по-голям от Народното събрание, президентството и Министерския съвет и в този момент ние три дни да се занимаваме с персонален проблем и мераци, с цел да може някой да бъде някъде, с цел да води реваншистка политика, добави националният представител от Движение за права и свободи.

Има конституционно болшинство в зала по еврото, както и по други въпроси. Друг е въпросът по какъв начин тези политики и поръчки могат да се трансфорат в дейности, разяснява Анастасов.

Добрият звук включва поддръжка към всеки мандат, който си слага за дневен ред този на българските жители.

Ще вършим това, което вършим и до момента. Ще отстъпваме там, където е належащо, както направихме и с комисиите, с цел да може да върви разговора сред всички. Виждаме, че един човек се пробва да кара цялата си парламентарна група да минира парламентарния развой – това не е продуктивно, безапелационен е Анастасов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР