ДПС управлява българската държава в момента. Реалният министър-председател, който управлява

...
ДПС управлява българската държава в момента. Реалният министър-председател, който управлява
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: ДПС управлява българската държава в момента

Движение за права и свободи ръководи българската страна сега. Реалният министър-председател, който ръководи Народно събрание, законодателната и правосъдната власт, е Пеевски. Движение за права и свободи е подчинило страната. Това сподели водачът на „ Възраждане ” пред публицисти в коридорите на Народното събрание Костадин Костадинов.

„ Това, на което ставаме очевидци в Народното събрание е безусловно невиждано. Абсолютно незаконно държание от страна на ръководещата незаконна сглобка. Имаме народни представители, които заплашват други народни представители с ликвидиране. Имаме народни представители, които протягат ръка на пердах. Имаме народни представители, които безусловно се пробваха да пребият други народни представители ”, добави Костадинов.

„ Движение за права и свободи, този съвременен башибозук, скочи против единствената българска политическа организация в Народното събрание. Заплахите за ликвидиране пристигнаха от Движение за права и свободи, физическата разпра пристигна от Движение за права и свободи. Целият незаконен напън пристигна от Движение за права и свободи. За следващ път ставаме очевидци кой ръководи страната.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР