ДПС тръгват да управляват с вас, помислете си какво ви

...
ДПС тръгват да управляват с вас, помислете си какво ви
Коментари Харесай

БСП с нови нападки към ДПС в парламента и предупреждение към новите партии

Движение за права и свободи потеглят да ръководят с вас, помислете си какво ви чака. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в послание към " ИТН " и другите нови партии в Народното събрание.
" Уважаеми сътрудници от новите политически субекти, за нас
 Мораториумът върху концесиите на държавното управление скара Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи Мораториумът върху концесиите на държавното управление скара Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи
“Започна се. Еуфорията от вчерашната обстановка за огромен анти-ГЕРБ фронт стартира да спихва. Видяхте ли какво стана през днешния ден? Не пожелах...
Поведението на Борисов е ясно - той също е обичайно пореден. Ще продължава да ни забавлява със скечове. Новите политически субекти не могат сами. Не ви стигат гласове. В същото време нападате Българска социалистическа партия и отказвате протегната ръка от Българска социалистическа партия, тъй като смятате, че ние сме партия на статуквото. Очевидна липса на политическа мъдрост в този миг, проявявате.
. Първо, още в 44-ото Народно заседание декларирахме - " Обединени патриоти " са явния сътрудник на ГЕРБ, прикрито ръководещият сътрудник е Движение за права и свободи .
От Движение за права и свободи през днешния ден декларират - няма да управляваме с ГЕРБ и няма да поддържаме и Българска социалистическа партия, тъй като са партии изгубили изборите. ", сподели Нинова.
По думите й до момента в който тече този неправилен спор, Борисов се окопава и новите партии ще го върнат назад с цялостна мощ. " Казвате, че желаеме всички елиминирането на ГЕРБ. Добре - думи, думи, зад които не стои нито едно съответно деяние. Недейте да твърдите, че Българска социалистическа партия желае да разбие анти-ГЕРБ болшинството. Българска социалистическа партия просто работи, не приказва. Отхвърлихте предлагането ни за мораториум, ваша воля. В понеделник подмениха цялата енергетика ", сподели Корнелия Нинова, представена от Фокус.
 Румен Гечев: „ Да, България “ си подава топката с Движение за права и свободи Румен Гечев: „ Да, България “ си подава топката с Движение за права и свободи
„ Пред целия български народ беше ясно, че след тази каскада от ежедневни кавги, корупция и разкрития в България и в чужбина, б...
Тя попита за какво през днешния ден няма да се гледа мораториума върху някои решения на Министерския съвет в оставка. " Дълго ще приказваме по Изборния кодекс, дълго ще вършим комисия по проверката. Ще създадем комисия за " Росенец ". Добре, дейности трябват, хора., акцентира още водачът на Българска социалистическа партия. Нинова обърна внимание, че предложенията на социалистите са на масата.
" Пет пъти безусловно доброжелателно ви подадохме ръка без да желаеме нищо. Не желаеме постове, не желаеме министри. Не ви желаеме нищо - желаеме не просто този модел да бъде пропукан, а да бъде отхвърлен и да няма опция да се върне. Не приемате това предложение - ваша си работа. Ние кардинално, поредно, ясно и изрично продължаваме по този път ", акцентира още Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР