ДПС ще участват много отговорно и сериозно в консултациите при

...
ДПС ще участват много отговорно и сериозно в консултациите при
Коментари Харесай

Карадайъ: Избори сега, да не превръщаме политическия терен в бойно поле

ДПС ще вземат участие доста отговорно и съществено в консултациите при президента за третия мандат, уточни пред публицисти в Народното събрание водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

" В тази комплицирана обстановка съществуването на политическа рецесия основава спомагателни проблеми в страната и политическата рецесия би трябвало да бъде решена ", настоя политикът. По думите му заявката за промяна на модела ГЕРБ не се случва.

" Новият модел е моделът на задкулисието на олигархията на медийни и енергийни босове да редят кабинети по молове и по джипки. Това не трябва и не би трябвало да се случва ", предизвести Карадайъ. 

" Политиката и политическият терен не би трябвало да се трансформират в полесражение, а участниците в политиката би трябвало да се състезават със своите хрумвания и оферти за превъзмогване на рецесиите, за възстановяване на живота на хората и за сигурността, стабилността и бъдещето на България ", посочи водачът на Движение за права и свободи. Той прикани час по-скоро да се отиде на избори.

" Участниците да имат такова държание в предизборната акция, че след изборите да възстановим нормалността и в политиката, и в страната, да възстановим демокрацията и да решаваме проблемите на хората ", моли в умозаключение Мустафа Карадайъ. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР