ДПС ще продължи да се бори гласуването в България да

...
ДПС ще продължи да се бори гласуването в България да
Коментари Харесай

Йордан Цонев: ДПС ще продължи да се бори гласуването в България да е като в САЩ и Европа

ДПС ще продължи да се бори гласуването в България да е като в Съединени американски щати и Европа. Това сподели зам.-председателят на ПГ на партията Йордан Цонев в ефира на NOVA.

" Предложихме 100% машинно гласоподаване, само че с машини, с които се гласоподава в Съединени американски щати. Те се назовават машини с оптично устройство за сканиране. Попълваш си на ръка бюлетината, вкарваш я в сканиращото устройство, в случай че е неверно попълнена, тя ти я връща и отиваш да я поправиш. Няма невалидни бюлетини. Снощи щяхме да го реализираме, в случай че Политическа партия и Демократична България не бяха излезли от залата ", посочи той.

По думите му при сегашните машини няма надзор върху всички етапи на изборния развой. Разследванията е делата демонстрират, че най-лесно вотът се управлява с машини, посочи Цонев.

Йордан Цонев прикани всички депутати в Народно събрание да подходят отговорно.

" Няма естествен спор в последните 4 Народното събрание. Не сме там да копаем окопи и да стоим в тях ", сподели още депутатът.

Той разяснява и тематиката " Лукойл ".

" Трябва да съблюдаваме петролното ембарго, откакто сме получили дерогация от Еврокомисията. Ето вижте какво направи Италия - пое контрола над рафинерията. Това е гаранция, че Лукойл няма да спре да работи. Няма да има недостиг на горива. Има рафинерии и в Констанца, и в Солун ", изясни Цонев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР