ДПС ще положи всички усилия, за да има редовен кабинет

...
ДПС ще положи всички усилия, за да има редовен кабинет
Коментари Харесай

Карадайъ: ДПС ще положи всички усилия, за да има редовен кабинет

ДПС ще постави всички старания, с цел да има постоянен кабинет в България, тъй като без да се преодолее политическата рецесия няма по какъв начин да се преодолеят и другите рецесии в страната. Това разяснява водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на конференция след края на изборния ден.

" В тази обстановка, в която се намира страната, на българските политици ни е необходим разсъдък, отговорност, разговор. След изборните резултати е нужен разговор и в този разговор да намерим онази формула, посредством която дневният ред на хората да стане част от дневния ред на политиците, на Народното събрание, на бъдещия кабинет, с цел да може да се вземат решение проблемите на хората.

Още в акцията за 48-ото Народно заседание от Движение за права и свободи призовавахме всички партии да имат такова държание, че да имат опция след изборите да имат разговор между тях. От нас не очаквайте да чертаем разграничителни линии, ние сме тези, които призоваваме за разговор ", съобщи Мустафа Карадайъ.

Той разяснява още, че в Движение за права и свободи са получени доста сигнали за нарушавания и поема ангажимент те да се ревизират, а в случай че се открият извършители - те да понесат отговорността си с цялата суровост на закона.
https://www.facebook.com/presscenterdps/videos/758949779237929
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР