ДПС ще подкрепи създаване на комисия за СРС-тата. Искаме разширяване

...
ДПС ще подкрепи създаване на комисия за СРС-тата. Искаме разширяване
Коментари Харесай

Бурни дебати, обидни реплики и дуплики за създаване на Комисия по СРС в парламента

ДПС ще поддържа основаване на комисия за СРС-тата. Искаме разширение - план за решение за основаване на времена комисия за изясняване на полицейски произвол върху жители и народни представители по време на изборния развой, съобщи Хамид Хамид от Движение за права и свободи.

Ако Рашков е министърът на Министерство на вътрешните работи който да управлява институцията имаме сериозен проблем с демокрацията. Този нарцисисъм би трябвало да бъде отстранен. Тези репресии и едновластие трябяа да бъдат прекъснати, съобщи депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев.

Горските в смесените райони са функционалност на ДПС``, съобщи ръководителят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов по време на дебата по основаване на Временна комисия за изясняване на всички обстоятелства и условия за използването на СРС от Министерство на вътрешните работи във връзка с жители, участващи в предизборната акция.Тошко Йорданов направи имитация на Йордан Цонев от Движение за права и свободи, който разгласи, че разполага с клипове по какъв начин горските бият с железни пръти по време на предизборна акция.

Както е лицемерно ГЕРБ да приказват за полицейското принуждение, по същия метод е лицемерно вие да говорите за натиска на горските. Горските са функционалност на Движение за права и свободи в тези региони и тормозят хората на най-ниско битово равнище. Ако има кабинет, ще има сериозна проверка на горските в тези райони, предизвести Тошко Йорданов Цонев.

Проблемът е в ниското равнище на политическо мислене - в случай че има проблем за него е отговорен ГЕРБ. Проблемът е, че даже и да се направи комисия нищо няма да бъде направено поради този метод на мислене. Господин Иванов помнете ми думата, че това изодзадзе ще пристигна и до вас. Това сподели от парламентарната естрада депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Има очевидни репресии против депутати от ГЕРБ, а те не са купувачи на гласове. Не поддържаме това Министерство на вътрешните работи да се употребява за бухалка и наказателен уред против една избрана политическа партия ", съобщи водачът на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. Атанасова счита, че парламентарната естрада се е трансформирала в естрада не на правото, а на мнението на избрани лица, представители на партии или на Министерския съвет. Според нея от партията не разпъват политически чадъри. Подкрепили са комисията по проверката, тъй като желаят обществото да е наясно с всички обстоятелства.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР