ДПС ще гласува против рокадите в изпълнителната власт, заяви пред

...
ДПС ще гласува против рокадите в изпълнителната власт, заяви пред
Коментари Харесай

ДПС ще гласува против промените в правителството

Движение за права и свободи ще гласоподава срещу рокадите в изпълнителната власт, съобщи пред БНР депутатът от придвижването Нигяр Джафер.

Тя изцяло отхвърли първичните претекстове на премиера за премахване на министрите Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов поради внушенията за зависимости на тримата от Движение за права и свободи и Делян Пеевски:

„ Директива за птиците няма да поддържа препоръчаните промени, по този начин както не поддържа препоръчаните предишни такива. Припомням единствено, поради внушенията, че Движение за права и свободи през цялото време се разгласи срещу структурата, срещу философията на този кабинет и по тази причина постоянно сме дали своят вот „ срещу ", означи Джафер.

По мотив първичните претекстове за министерските оставки - „ внушения за зависимости на Горанов, Маринов и Караниколов от Движение за права и свободи и Делян Пеевски " тя съобщи:

„ Внушенията на правилото Христо или една жена сподели са просто подправени вести и опит за привличане на публичното внимание към хора и политици, които нямат различен метод да се върнат в полезрението на обществото ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР