ДПС ще бъде монолитно и с г-н Доган ще бъдем

...
ДПС ще бъде монолитно и с г-н Доган ще бъдем
Коментари Харесай

Пеевски: ДПС ще бъде монолитно и с г-н Доган ще бъдем заедно

Движение за права и свободи ще бъде монолитно и с господин Доган ще бъдем дружно, няма да се разцепи. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

„ Движение за права и свободи ще върви напред и ще има по-добри резултати.

Моите разлики са към избрани хора. Движение за права и свободи ще бъде монолитно и ние с господин Доган ще бъдем дружно. Всички сега търсят спорове, няма да получите вест за Движение за права и свободи. Разумът е с господин Доган да бъдем дружно. Движение за права и свободи няма да се разцепи. Аз няма да разреша на дребни интриганти, които мътят неговата и моята глава да застрашим партията. Партията е на хората “, сподели още Пеевски.

По думите на Пеевски, няма да изключва 14-те депутати.

Пеевски: Движение за права и свободи ще бъде монолитно и с господин Доган ще бъдем дружно 04.07.24 13:15 Две дами упрекнаха писателя Нийл Геймън в полово принуждение 04.07.24 13:01 Едно от кулинарните съкровища на на Европа се създава в България 04.07.24 13:00 Намери мечтаната работа до минути с JObee 04.07.24 13:00 Зеленски не изключва опцията Путин да бъде поканен на последваща среща на върха за мир 04.07.24 12:46

„ Вторият мандат няма поддръжка да се случи.

Те ясно го обявиха. Призовавам президента да забърза процедурата и да не я бави, ще върнем мандата. Ясно е, че вървим към избори. Огромна неточност. Всички хора по места желаят държавно управление. Трябва да престанем с тези игри и да излъчим държавно управление “, разяснява Пеевски.

Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР