ДПС сезира главния прокурор Иван Гешев във връзка с изказване

...
ДПС сезира главния прокурор Иван Гешев във връзка с изказване
Коментари Харесай

Прокуратурата да разпита правосъдния министър за „златните паспорти“, искат от ДПС

Движение за права и свободи сезира основния прокурор Иван Гешев по отношение на изявление на министъра на правораздаването Надежда Йорданова за " златните паспорти ". От партията упорстват тя да бъде разпитана.

Това заяви на брифинг в Народното събрание зам.-председателят на Движение за права и свободи Хамид Хамид. Той настоя прокуратурата да разпита Йорданова и тя да даде информация по изнесените от нея обществено данни за присъединяване на адвокатски адвокатски фирми, близки до Движение за права и свободи, в придобиването на капиталови паспорти.
" Категорично заявяваме, че нито Движение за права и свободи, нито който е да е депутат от Движение за права и свободи, нито който и да е член на Движение за права и свободи, има каквато и да е връзка с по този начин наречените " златни паспорти ". Нямаме адвокатска адвокатска фирма, която се занимава с придобиване на българско поданство ", изясни Хамид. Всичко е наред с министрите - след призовките да чакат и Национална агенция за приходите
Призоваването на министри, че и на министър-председател, е висша демократична демонстрация. То би било даже занимателно, в случай че не беше гротеска....
Прочети повече
" Ако това е опит за отклонение на публичното мнение от цялостната инспекция, която желае Движение за права и свободи, то този номер няма да мине. Управляващите настойчиво бягат от тази инспекции и подават в публичното пространство всевъзможни сходни димки. Няма да позволим лакеите на олигарха Прокопиев да вършат гнусни клевети във връзка с Движение за права и свободи ", сподели още Хамид.

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ съобщи, че очевидно било процедура на ръководещите да боравят " само с медийни внушения ". 

Двамата опазиха депутата Делян Пеевски във връзка поръчката на министър Асен Василев още веднъж да провокира данъчни проверки на Пеевски.

Според ръководителя на Движение за права и свободи тези инспекции ще бъдат " проверки на проверките на проверките ".
Йорданова за поканата в КПКОНПИ: Поредната PR акция, с цел да не се разискват значимите за деня неща
" Отклонява се публичното внимание от въпроса за какво нямаме влезнали обвинявания по корупционни закононарушения по високите етажи на властта.&l...
Прочети повече
" Тук става въпрос за закана за непозволен напън на чиновници на Национална агенция за приходите. Най-вероятно задачата е да се обслужват и легитимират бъдещи медийни изявления на олигарха Иво Прокопиев за основаване на внушения и неистини, " уточни Карадайъ.

Той предизвести Асен Василев, че заставането му в услуга на Иво Прокопиев, ще докара до неговия неуспех и до неуспеха на цялото държавно управление.



Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР