ДПС се противопоставя на намерението държавата да влезе в сделката

...
ДПС се противопоставя на намерението държавата да влезе в сделката
Коментари Харесай

ДПС е срещу влизането на държавата в сделката за ЧЕЗ

ДПС се опълчва на желанието страната да влезе в договорката с ЧЕЗ. Според водачите на партията това би представлявало интервенция на страната в частния бизнеса.

Партията провежда през днешния ден семинар на тематика „ Отворено ръководство – нова опция за демократичните демокрации. Привличане на жителите в процеса на взимане на решения”. Целта е Движение за права и свободи да даде началото на необятна социална полемика за опциите и провокациите, пред които са изправени демокрациите от новото време.

„ Това е значима тематика за нас и освен за нас. От тази позиция можете да го приемете даже като един тип подготовка за ръководство на страната от наша страна”, съобщи Мустафа Карадайъ след среща на депутатите и управлението на Движение за права и свободи в сараите на Ахмед Доган в Бояна в края на февруари.

„ Ако властта по един или различен метод се пробва да завладява процесите, те се трансформират в диктатура”, разгласи през днешния ден Крадайъ.

На срещата на елита на Движение за права и свободи с почетния ръководител на придвижването Ахмед Доган той е показал, че, поради последните кавги пътят на Движение за права и свободи към присъединяване във властта е отворен. Това описа пред bTV журналистът Илхан Андай .

„ Мин.-председателят би трябвало да подава съществени сигнали, че знае за договорката, връщането обратно, в случай че страна влезе и с 34%, това е интервенция на страна и то доста сериозна. От всяка невъзможност има 17 изхода. Пожелавам на премиера да откри най-хубавия изход”, разяснява Рамадан Аталай от Движение за права и свободи по време днешния семинар.

„ Сделката с ЧЕЗ ме тормози най-вече с реакцията на институциите. Това е договорка, която не е правена скрито, а всички са сюрпризирани. Как ще се ръководи сдружението това би трябвало да ни интересува”, сподели евродепутатът Искра Михайлова .

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР