ДПС със сигурност няма да подкрепи Бюджет 2018, стана ясно

...
ДПС със сигурност няма да подкрепи Бюджет 2018, стана ясно
Коментари Харесай

ДПС с важна новина за Бюджет 2018, отказва да го подкрепи

ДПС сигурно няма да поддържа Бюджет 2018, стана ясно от думите на ръководителя на придвижването Мустафа Карадайъ в Плевен. " Не се виждат никакви промени в който и да е бранш. Много е ясно, че няма да го подкрепим ", отсече водачът на Движение за права и свободи. Според него бюджетът е " наливане на средства в нереформирани браншове, без да има концепция за промени ". Карадайъ добави, че промени са нужни във всички браншове и уточни преди всичко бранш " Сигурност ", който има потребност да се преглежда в целокупност като се актуализира Стратегията за неговото развиване, а не да се основава конкуренция сред другите родове войски.

Лидерът на Движение за права и свободи добави, че промени са нужни и в опазването на здравето, образованието и други сфери.

“Езикът на омразата, омразата в деяние, експанзията е през днешния ден на власт”, сподели Карадайъ в отговор на въпрос за неговите усещания от пътуванията в страната. Основната виновност за това нещо е на ГЕРБ, без значение кои са изпълнителите, счита той.

Според водача на Движение за права и свободи идното Председателство на страната ни на Съвета на Европейски Съюз не може да бъде оправдание за която и да е власт. Карадайъ напомни, че оценката на Движение за права и свободи за тази власт е, че " е нездравословна за бъдещето на страната ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР