ДПС са възмутени, че протестът поругавал герба и трибагреника. Редица

...
ДПС са възмутени, че протестът поругавал герба и трибагреника. Редица
Коментари Харесай

ДПС осъди мутризацията и в протеста, и във властта

ДПС са възмутени, че митингът поругавал герба и трибагреника . Редица писма по тематиката са пристигнали в централата на партията - от симпатизанти на партията, а и от европейски либерали.

Структурите на партията остро осъждат този вандализъм , стана ясно от брифинг в централата на придвижването. Движение за права и свободи е възмутено от. В поругаването на трибагреника симпатизантите на партията виждали липса на вероятност, ясна визия и хрумвания в уредниците на митинга.

По думите на Мустафа Карадайъ Движение за права и свободи е национално виновна партия, която не може да одобри формите на изродяване на митинга. Иначе Движение за права и свободи поддържа правото на кротичък митинг.

Карадайъ напомни, че четири години партията желае оставката на държавното управление , а в този момент протестиращите, които той дефинира като досегашни клакьори и клиентела на ГЕРБ , се сетили да стачкуват. Най-лошото е мутризацията на държавното управление, посочи той.
 Движение за права и свободи си оставило отворена врата за държавно управление на
Движение за права и свободи си оставило отворена врата за държавно управление на " националното обединяване "

Според Илхан Андай от вчерашната позиция печели и Бойко Борисов

Анти-ДПС реториката е опит за акумулиране на сила , а Карадайъ разкритикува и " с цел да се реализира власт ", както и за отдръпване от властта.

Движение за права и свободи желае разговор за незабавно излизане от рецесията . Диалогът е значим, а има разнообразни способи да се стигне до него, съгласно Карадйъ.

Отлагането на разговора през днешния ден може да е с по-тежки последствия на следващия ден , предизвести водачът на Движение за права и свободи, по думите на който страната е в рецесия. Движение за права и свободи е показало към този момент предложенията си за излизане от рецесията и продължава да стои зад тях. Карадайъ не отговори на въпрос счита ли за редно президентът да свика Консултативния съвет по национална сигурност.
 Движение за права и свободи изиска оставката и на кабинета, и на Румен Радев
Движение за права и свободи изиска оставката и на кабинета, и на Румен Радев

Партията желае експертен антикризисен кабинет, който да провежда почтени избори

30 години нашата задача е да сме пазители на целостта на страната, мира и сигурността, на стабилността, на демокрацията, регистрира Карадайъ.

Иначе Движение за права и свободи са удовлетворени от р езултата си на частичните локални избори при извоювани 7 обитаеми места от 10 претендента. Карадайъ разяснява и че в случай че се употребява реториката на някои издания и политически партии, би трябвало да се каже, че Движение за права и свободи е разгромило и ГЕРБ, и Българска социалистическа партия и др . Движението обаче се въздържа от такива изрази.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР