ДПС регистрира листата си в Разград за предстоящите парламентарни избори.

...
ДПС регистрира листата си в Разград за предстоящите парламентарни избори.
Коментари Харесай

ДПС с цел да получи 22 222 гласа в Разград

ДПС записва листата си в Разград за идните парламентарни избори. Документите бяха импортирани в 14 часа 22 минути и 22 секунди от ръководителя на Областния съвет на Движението Мехмед Салим, общинският ръководител Али Назмиев и кметовете на общини в региона. 

„ Символиката да внесем документите в този час е обвързвана с задачата на Движение за права и свободи в Разград на идните парламентарни избори да получи 22 222 гласа от региона, “ разгласи след регистрацията регионалният ръководител Мехмед Салим.

Той съобщи, че партията ще води положителна и толерантна акция, без интриги. Салим уточни, че представителите на Движение за права и свободи – деятели на Движението, членове на Областния съвет, общински кметове и ръководители са непрекъснато наоколо до хората и гласоподавателите, и оказват помощ с каквото могат, освен в предизборно време. 

„ В листата има доста представители на младежката организация на Движение за права и свободи, което демонстрира, че водим една градивна политика, “ уточни регионалният ръководител на Движението.

На първо място в листата на Движение за права и свободи в Разград е Ахмед Ахмедов, който бе депутат и в 47-ото Народно заседание. Следван от Ихсан Хаккъ, Хабибе Расим, Денис Татар, Севим Рамаданова, Едис Даудов, Анифе Салиева и Мехмед Салим.

Борислава Кирилова
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР