ДПС през годините се превърна в борса за неформалната власт

...
ДПС през годините се превърна в борса за неформалната власт
Коментари Харесай

Христо Иванов: ДПС е борса за неформална власт

ДПС през годините се трансформира в борса за неофициалната власт - Царя пристигна и залезе, Орешарски пристигна и изчезна, Борисов пристигна и в този момент залязва, само че Движение за права и свободи остава, неговото въздействие, неговите капии остават непоклатими. Това е превзетата страна ”, сподели той и добави: “Ще продължим натиска върху същинската проведена политическа престъпност, която има своя епицентър в кръговете на Сарая.
Това съобщи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов в предаването “Алтернативата ” с Калин Манолов по TV1.
 Христо Иванов: Бюджет 2021 на Борисов - след мен и потоп Христо Иванов: " Бюджет 2021 " на Борисов - " след мен и потоп "
След мен и потоп - по този начин дефинира проектобюджет 2021 водачът на " Да, България " Христо Иванов в пост, оповестен във Фейсбук профила му....
Той предизвести, че няма да се реализира единствено с оставката на премиера Бойко Борисов и провеждането на избори, а е нужна ясна стратегия, каквато групировката има.
“В Демократична България сме подготвени да рием Авгиеви обори и имаме съответна стратегия и визия по какъв начин да го създадем ”,  сподели още Иванов.
Той посочи и свършеното от обединението във връзка с идните парламентарни избори и отговори на апелите за обединяване за обезпечаване на прозрачността на вота.
В набираме покровители с дейна акция още от септември, създаваме съответна платформа за мониторинг на изборите в действително време, която може, както сме декларирали, да се употребява от всички покровители на партии и наблюдаващи от Неправителствени организации, уточни Христо Иванов.
 Христо Иванов към Ревизоро: Това ръководство ще ви изяде главата Христо Иванов към Ревизоро: Това ръководство ще ви изяде главата
“Искам да кажа на екоминистъра Ревизоро от тук, от Русе, че това ръководство ще им изяде главата. То се трансформира в шампионат по на...
“Ние ще предоставим цифрови принадлежности, с цел да осъществим желанията си, дано се фокусираме върху наличието, по тази причина представихме 12 точки за гарантиране на честността на изборния развой, по които работим и за които сме подготвени на съдействие ”, сподели още той.
Съпредседателят на Демократична България подчертава и върху историческата виновност на Движение за права и свободи, по тази причина че България през днешния ден е най-бедната и най-корумпирана страна в Европейски Съюз и е наричана “завладяната страна ”.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР