ДПС подкрепя евроатлантическото правителство, за да има реални промени и

...
ДПС подкрепя евроатлантическото правителство, за да има реални промени и
Коментари Харесай

Делян Пеевски от Якоруда: Ангажираме се с постигането на реални промени и европейски стандарт на хората в общините

ДПС поддържа евроатлантическото държавно управление, с цел да има действителни промени и да се усъвършенства стандарта на живот на хората в общините. Нашият ангажимент е постигането на европейски стандарти – съвременни общини, с съвременни учебни заведения и детски градини, добра инфраструктура и поддръжка за бизнеса за откриването на нови работни места, с цел да могат младежите да останат и да се осъществят в своите родни места.

Това съобщи в Якоруда съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, който организира предизборна среща с претендента за кмет от Движение за права и свободи Мехмед Вакльов и претендентите за общински съветници.

Очакваме когато бъдат определени кметът,общинските съветници и кметовете на кметства да бъдат виновни и ангажирани с проблемите на хората, сподели Пеевски.

Той акцентира, че сполучливият модел на прилежащата община Белица би трябвало да бъде прилаган в общините, ръководени от Движението за права и свободи, които с поддръжката на ПГ на Движение за права и свободи да подсигуряват европейско бъдеще за своите жители.

Съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи поздрави Мехмед Вакльов и Марио Асиов за това, което са създали, за обединяването в името на спокойствието на хората.

В срещата участваха кметът на Белица Радослав Ревански, зам. ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид, народните представители Ертен Анисова, Небие Кабак и Елхан Кълков, кметът на Джебел Неджми Али, ръководителят на Обс на Джебел Сейфи Мехмедали, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Ведат Хюсеин, кметовете на общини от района – Арбен Мименов, Феим Иса и Неби Бозов.

Това наличие е част от платената изборна графа на уеб страницата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР