ДПС подаде документи за участие не само в парламентарните, но

...
ДПС подаде документи за участие не само в парламентарните, но
Коментари Харесай

ДПС се регистрира за президентските избори

Движение за права и свободи подаде документи за присъединяване освен в парламентарните, само че и в президентските избори. Все още не е ясно дали сигурно ще повдигнат претенденти за президент и вицепрезидент и коя ще е двойката. Движението ще вземе решение за започване на процедура по номиниране на претенденти.

" Днес Движение за права и свободи ще има онлайн съвещание и ще одобри номинации. В взаимозависимост от номинациите ще вземем решение и ще записваме претендентите за народни представители и претендентите ни за президент и вицепрезидент, в случай че има такива ", сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Досега Движението не е взело участие непосредствено в президентския избор. През 2016 година поддържа Пламен Орешарски на първи тур, а Румен Радев – на втория. И преди обаче партията се е записала за присъединяване, само че просто не е издигала личен претендент.

В петък Карадайъ разяснява също по този начин, че в тези условия на рецесии за трети път отиваме на избори тази година. " Затова апелът ми към всички български жители е да се отнесем доста съществено към тези избори, които предстоят ", сподели той.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР