ДПС няма какво да кажат и какво да правят. Те

...
ДПС няма какво да кажат и какво да правят. Те
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: ДПС са изнервени от това, че излизат от управлението

" Движение за права и свободи няма какво да кажат и какво да вършат. Те са изнервени от това, че излизат от ръководството на страната, че изпълняваме това,което казахме преди два мандата. Това сподели в " Още от деня " Ангел Джамбазки,

Ангел Джамбазки, евродепутат, зам.предс. на Вътрешна македонска революционна организация: Движение за права и свободи нямат никакво наличие в нито една административна и властова конструкция, тъй като са партия, която е образувана единствено върху политическата корупция, тъй като се занимават с това да вършат обръчи от компании, тъй като се занимават по техни признания да раздават порции,баници и прочие. Това е повода да се включват в хора.

Евродепутатът разяснява още, че Движение за права и свободи са в борба с българските национални ползи, а след близо 27-годишна им надмощие локалните жители живеят по-зле от останалите.
Той сподели, че Обединени патриоти и Вътрешна македонска революционна организация са измежду дребното партии, които имат ясна идейна политическа основа.

В студиото на Българска национална телевизия Джамбазки изрази мнение, че мястото на паметника на Съветската войска е в музея на социалистическото изкуство, а този на лъва е тъкмо там, където е бил и е хубаво, че е възобновен.
Ангел Джамбазки, евродепутат, зам.предс. на Вътрешна македонска революционна организация: Паметниците би трябвало да се пазят, само че дано бъдат събрани на едно място от историята.
Джамбазки добави още, че, в случай че някой се визира, да гледа в личния си двор.

За разминаванията за закупуване на нови изтребители той сподели, че техните хора не са лицемерни, а линията, която ще следва Министерски съвет, е едновременна рационализация на трите типа въоръжени сили. Според него въоръжението би трябвало да бъде сменено и да се работи в областта на съвместимостта.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР