ДПС-Ново начало ще продължи започнатото преди една година, а именно

...
ДПС-Ново начало ще продължи започнатото преди една година, а именно
Коментари Харесай

Йордан Цонев начело на ДПС-Ново начало в Търново и Варна: Ние сме ДПС, другите са земеделци!

" ДПС-Ново начало " ще продължи започнатото преди една година, а точно да обновяваме партията, да я реформираме, да бъдем покрай хората и дружно с хората.

 

Това съобщи Йордан Цонев, който е лидер на листата на групировката за 4 Великотърновски изборен район, съобщи БНР.

 

" Няма фракции. Движение за права и свободи е това, което представляваме ние с ръководител господин Пеевски, с единствената парламентарна група на Движението за права и свободи. Ние сме Движение за права и свободи, отвъд са земеделците ".

На въпрос на БНР докога ще продължава войната в придвижването, Цонев отговори: " Няма война, ние вървим напред и не гледаме обратно ".

 

" Казвам по този начин: който желае да трансформира страната, първо би трябвало да промени себе си! Затова изрично мога да заявя, че променяме партията си и излизаме с рекламация хората да ни се доверят, с цел да променим България ", посочи Цонев.

 

Той акцентира, че управлението на " ДПС-Ново начало " чака сериозна поддръжка от гласоподавателите на идния избор.

 

" Не вършим авансово сметки какъв брой депутата ще завоюва нашата партия, тъй като на 27 октомври това ще го решат гласоподавателите ", акцентира Йордан Цонев.

 

Йордан Цонев участва на кулминационната точка на тържествата във Велико Търново по случай 116 години от оповестяването на Независимостта на България-22 септември. На знаковата дата в 12,30 часа бе записана и листата на " ДПС-Ново начало " в РИК-Велико Търново.

 

„ За мен е чест да повеждам листата в старопрестолния град и благодаря на регионалната организация на " ДПС-Ново начало " за доверието. Листата ни е доста добра и уравновесена. Втори в нея е регионалният водач на " ДПС-Ново начало " във Велико Търново Гюнай Далоолу, трети е зам.-председателят на организацията Сунай Мунков. Листата е много пъстра, присъединили сме дами и много млади и амбициозни хора. Работя от много време с тях и съм извънредно удовлетворен.

 

Можем доста да създадем и за хората, и за града, и за района. За градовете и за общините към този момент имаме общинска капиталова стратегия, която включва нови общински планове. Това е наше дело, напълно на Движение за права и свободи. Ще работим за реализирането и, тъй като считам, че сме в дълг към хората и към всички обитаеми места, включително и във Велико Търново, изключително към местата, където живеят нашите гласоподаватели “, уточни Цонев.

 

Той показа, че добре познава проблемите на хората от района, които се оплакват от неприятна инфраструктура, от безводие.

 

„ Трябва да подкрепим Велико Търново като академични град, тъй като младежите имат потребност от развиване. Само преди няколко месеца увеличихме възнагражденията съществено на преподавателите, само че и на административния личен състав в университетите. Ще продължим да вършим това, което започнахме “, сподели Йордан Цонев.

 

Той уточни още, че гласоподавателите страдат и от липса на добре платена работа.

 

„ В доста от обитаемоте места младежите са в чужбина. Техните родители желаят да създадем по този начин, че да се разкрият работни места и децата им да се завърнат в България. Имаме доста сериозна капиталова стратегия, която планува откриване на работни места, и за поддръжка на бизнеса. Правим, каквото можем съгласно опциите на бюджета, че даже и повече, с цел да увеличим приходите на хората.

 

Другата доста значима задача е да влезем като пълновръстен член в Шенген, както и в Еврозоната “, разяснява Цонев.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР