ДПС не се разцепва. Може да сме имали принципни различия

...
ДПС не се разцепва. Може да сме имали принципни различия
Коментари Харесай

Делян Пеевски: ДПС не се разцепва! С Доган ще бъдем заедно. Няма да изключвам още депутати

Движение за права и свободи не се разцепва. Може да сме имали кардинални разлики по тези тематики. Прибързана наслада на проруските и други партии. Движение за права и свободи ще бъде монолитно, ще върви напред и ще има единствено по-добри резултати. На никой няма да позволим да цепи и интригантства. Моите разлики са към избрани хора. Искам да се чуват районите. Държа хората на Движение за права и свободи да си избират депутатите. С Ахмед Доган ще бъдем дружно. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

" Няма да изключвам тези 14 депутати. Ще бъдат изключени единствено тези, които не са желани от организациите по места. Няма нито един изключен от мен човек ", посочи той.

" Г-н Чакъров си има точни функционалности, да си ги извършва. Всички сега търсят спорове. Няма да получите вест за Движение за права и свободи. Разумът е с господин Доган да бъдем дружно. Това желаят и организациите. Движение за права и свободи няма да се разцепи. Няма да разреша на дребни интриганти, които сега мътят неговата и моята глава, да разцепят партията ", сподели той.

" За втория мандат няма поддръжка. Призовавам президентът да не бави процедурата. Да отидем и ще го върнем незабавно. Третият мандат също няма да е сполучлив. Отиваме на избори - голяма неточност. Всички по места желаят държавно управление. Трябва да спрем с тези игри и да излъчим държавно управление ", приключи той.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР