ДПС не са моралните стожери в българската политика, които да

...
ДПС не са моралните стожери в българската политика, които да
Коментари Харесай

Патриотите с мигновена реакция: ДПС нямат морално право да искат оставката на когото и да е

Движение за права и свободи не са моралните стожери в българската политика, които да желаят оставката на който и да е. Това съобщи пред публицисти секретарят на ПГ на Обединените патриоти Юлиан Ангелов в коментар на писмото на Движение за права и свободи до европейските институции във връзка с присъединяване на националисти в ръководството на България.

По отношение на желаната от Движение за права и свободи оставка на вицепремиера Валери Симеонов, Ангелов съобщи, че е обикновено за опозицията да желае оставка на ръководещите. Според Ангелов обаче Движение за права и свободи нямат морално право на това, тъй като три десетилетия взели участие в нерешаване проблемите на хората, в разграбването на страната и във феодализацията на избрани райони на страната. Изобщо не ни плашат нито техните обвинявания, нито техните апели, съобщи Ангелов. Не знам какъв му е казусът на Мустафа Карадайъ с това да има патриоти във властта, разяснява Ангелов. По думите му изцяло обикновено е родолюбиви и патриотично настроени хора да вземат участие в ръководството на страната. За нас рисковото в действителност е присъединяване на Движение за права и свободи във властта, тъй като три десетилетия се видя по какъв метод ръководи Движение за права и свободи - и на локално, и на национално равнище, означи Ангелов.

Съмнявам се, че българският народ желае Движение за права и свободи още веднъж да се връща на власт, добави той. " Считаме, че това, което прави Карадайъ като ръководител на Движение за права и свободи, е същото, което правеше и Местан. И чакаме в най-скоро време пътят на Карадайъ да бъде същият като на Местан. Все отново Коледа наближава.

Помните с Местан какво се случи ", съобщи Ангелов. Според него ръководителят на Движение за права и свободи не работи за българските национални ползи, а за обслужване на непознати национални ползи и да има дестабилизация в България. Практиката на Движение за права и свободи да прави доноси против България или против избрани политици, или партии, е процедура от доста години насам, съобщи Ангелов. Според него това е против българските национални ползи. " Вижда се, че откогато Обединените патриоти са във властта, от пет месеца, не са създали нищо, което да дискриминира или да преследва някого на породист, набожен или какъвто и да е различен принцип. Напротив. Това е практиката на Движение за права и свободи, която беше три десетилетия ", сподели още Юлиан Ангелов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР