ДПС направи първи коментари на резултата от изборите за 49-ото

...
ДПС направи първи коментари на резултата от изборите за 49-ото
Коментари Харесай

ДПС с първи коментари на резултата от изборите

ДПС направи първи мнения на резултата от изборите за 49-ото Народно заседание.

" Ще поставим всички старания да има постоянен кабинет в България, тъй като без да се преодолее политическата рецесия, няма по какъв начин да бъдат преодолени останалите рецесии ". Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, предаде БГНЕС.

На българските политици им е необходим разсъдък, отговорност и разговор ", съобщи Карадайъ.

Той добави, че е нужен разговор, с който да се откри онази формула, с която дневният ред на хората да стане дневен ред на политиците, на Народното събрание и на бъдещия кабинет, с цел да могат да се вземат решение проблемите на хората.

Искам единствено да напомня, че още в акцията на 48-ото Народно събрание и в продължение на акцията за 49-ото Народно събрание ,

ние призовавахме да има такова държание, че да имат опция да имат разговор ", акцентира ръководителят на Движение за права и свободи.

„ От нас не очаквайте да чертаем разграничителни линии ", означи той.



Изборният развой в Кърджали мина обикновено, с едно-две изключения.

Движение за права и свободи реализира задачата, която си сложи – минимум 4-ма народни представители от Движение за права и свободи да бъдат от Кърджали.

Това разяснява по-рано зам.-председателя на Движението и кмет на Кърджали доцент доктор инж. Хасан Азис в първи коментар на партията след края на изборния ден.

Активността е съвсем идентична с предходните избори , разяснява още Азис. Хартиената бюлетина ни оказа помощ да реализираме задачите си – да не се лимитира изборното право на хората. Това оказа помощ на доста от тях да упражнят изборното си право.

Относно гласуването в Турция се чака то да бъде на равнището от последните избори. „ Доволни сме на всичко, което е над 50 хиляди гласа “ , добави Азис.

" Нашия коментар по въпроса с задържания член на СИК по-рано през днешния ден е, че това е наклонност в Кърджали. На последните избори беше арестуван наш общински консултант, и по-късно освободен. Същото стана и през днешния ден, ние сме пуснали и тъжба до Окръжната прокуратура в Кърджали. Смятаме, че това е полицейски произвол ", добави зам.-председателят на Движението
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР