ДПС на Доган с две молби до ВАС за отмяна

...
ДПС на Доган с две молби до ВАС за отмяна
Коментари Харесай

ДПС - Доган с две молби до ВАС

ДПС на Доган с две молби до Върховен административен съд за анулация на влезнали в действие решения на съда.

Във Върховният административен съд са подадени две молби от партия Движение за права и свободи с ръководител Джевдет Чакъров и от коалиция " Демокрация, права и свободи - Движение за права и свободи " с искане за анулация на влезлите в действие избрания на съда.

Той задължи ЦИК да записва обединението към Делян Пееевски - " Движение за права и свободи - Ново начало " и да удостовери отхвърли на Комисията да записва обединението към Ахмед Доган. Искането е двете решения да бъдат преразгледани от петчленни сформира на Върховния административен съд.

Очаква се през правосъден надзор да преминат и решенията на Централната изборна комисия, с които тя отхвърли да регистирира за независимо присъединяване партия " Движение за права и свободи " с ръководител Джевдет Чакъров и да прегледа голям брой заявки от Чакъров и от другия представляващ Движение за права и свободи - Делян Пеевски, които постъпиха откакто коалиция " Движение за права и свободи - Ново начало " беше позволена до присъединяване във вота на 27 октомври.

По всички тези претенции Върховния административен съд ще би трябвало да се произнесе идната седмица.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР