ДПС към ГЕРБ: Оставате ли под натиска на националистите Управлението

...
ДПС към ГЕРБ: Оставате ли под натиска на националистите Управлението
Коментари Харесай

ДПС към ГЕРБ: Оставате ли под натиска на националистите

ДПС към ГЕРБ: Оставате ли под натиска на националистите
Управлението бе порочно заченото, съобщи националният представител от Движение за права и свободи Рамадан Аталай по време на дебатите в Народното събрание по оставката на вицепремиера Валери Симеонов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В изявлението си Аталай съобщи, че оставката на Симеонов е била наложителна, а не просто нужна и разкритикува присъединяване на патриотите във властта. Според него те са „ крайни националисти, които нямат визия за развиване, а единствено популистични апели “.

„ Парламентът е мястото, където би трябвало да се кажат тези неща, които интересуват обществото. Не би трябвало да забравяме защо сме се събрали през днешния ден “, разкритикува Аталай множеството лирически отклонения, които депутатите вършиха по време на своите изявления. Той се обърна към ръководещите с гледище да отговорят дали са удовлетворени от своето близо двугодишно ръководство, както и от множеството кавги, които съпътстват „ дребната “ коалиция. „ Оставате ли под натиска на националистите? До по кое време ще продължите да угаждате на техните персонални ползи “, попита още той от трибуната.

Рамадан Аталай се обърна персонално и към вицепремиера Красимир Каракачанов, който участва на дебатите в зала: „ Вие, със синята каска, до момента в който се пробвате да примирите тези, които търсят персоналното, министър председателят се чуди по какъв начин да сплоти Балканите “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР