ДПС изпраща 5000 походни легла за бедстващите хора в Турция,

...
ДПС изпраща 5000 походни легла за бедстващите хора в Турция,
Коментари Харесай

ДПС изпраща 5000 походни легла за бедстващите хора в Турция

ДПС изпраща 5000 походни кревати за бедстващите хора в Турция, заяви водачът на партията Мустафа Карадайъ, представен от пресцентъра на партията. Днес той организира работна среща с посланика на Република Турция в България Айлин Секизкьок и екипа на посолството за съгласуваност на дейностите в поддръжка на потърпевшите от опустошителното земетресение.

Днес леглата са били натоварени в четири камиона и са отпътували за Турция. До момента Движение за права и свободи изпрати над 21 000 одеяла, заяви по-рано през днешния ден заместник-председателят на партията Ахмед Ахмедов, който координира дарителската акция на Движението.

[gallery]13616[/gallery] 

До през вчерашния ден Движение за права и свободи транспортира още над 35 тира с помощи, над 140 тона храни - консерви и варива, над 102 тона облекла, химически препарати, санитарни и хигиенични материали, памперси и детски храни и облекла.

Партията разкри и дарителска сметка за набиране на средства, по която са събрани 700 000 лева досега, показват от пресцентъра. Вчера водачът на ДПС  занесе в Турция дарения, събрани от Движението в поддръжка на хората там.

Официалният брой на починалите в Турция и Сирия е над 33 000.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР